Ben Vulkers wint winterse fotowedstrijd

Foto van auteur

Zwolle – De winnaar van de ‘winterse’ fotowedstrijd voor Ruimte voor de Rivier Zwolle is bekend. Uit de bijna 300  inzendingen is Ben Vulkers gekozen tot de gelukkige winnaar. De foto viel volgens de jury op door het mysterieuze beeld en het moment van de dag waarop de foto werd genomen. De jury, bestaande uit bestuurslid Jan Laarman en projectmedewerkers werd geleid door professioneel fotograaf Gijs Versteeg. Ze hadden  een zware kluif aan de zoektocht naar de winnende foto door het hoge niveau van de inzendingen.

 

b.vulkers_201301106.jpg

 

De foto waarin het meest duidelijk de winter naar voren kwam, met daarin een link naar het project Ruimte voor de Rivier Zwolle, was voor de jury een belangrijke voorwaarde. "De mooie heiige lucht op de voorgrond in combinatie met het winterse landschap maakt deze foto tot een terechte winnaar", verklaart de jury. "Daarnaast geeft de sfeer in deze foto precies de opdracht weer van de fotowedstrijd." De tweede en derde plaats zijn gewonnen door de heer Van Frankenhuyzen en mevrouw Bosch. Samen met de winnende foto van Ben Vulkers zijn deze exemplaren te bewonderen op de Facebook-pagina (facebook.com/wgsrvdr) en de website (www.wgs.nl).

Lente-zomer fotowedstrijd Waterschap Groot Salland organiseert komende maanden een tweede fotowedstrijd waarin de lente en zomer centraal zullen staan. De spelregels die voor de nieuwe wedstrijd gelden, worden volgende maand bekend gemaakt op Facebook (www.facebook.com/wgsrvdr), Twitter (www.twitter.com/wgsrvdr) en de website van Waterschap Groot Salland.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Ben Vulkers wint winterse fotowedstrijd”

  1. Prachtig inderdaad! Ik ben erg benieuwd naar de kleurenversie, volgens mij kan ie met ijsblauwe kleuren misschien dan nog wel mooier zijn.

  2. Gefeliciteerd, Ben. Knap gedaan om uit 300 foto’s gekozen te worden. Het is ook een hele mooie foto. Groetjes aan je vrouw (ik ben een collega van haar).

  3. Jammer dat een professional moet winnen. Die zouden ze eigenlijk moeten uitsluiten met dit soort prijsvragen. Jan met de compactcamera heeft zo nooit een kans.

  4. Er komt nogal wat techniek en wetenschap bij kijken om een goede foto te maken.

    Als Jan met de compactcamera dat allemaal wist, liep hij hoogst waarschijnlijk niet rond met een compactcamera
    ­čśë

Reacties zijn gesloten.