SP winnaar Ranking the Sites

Foto van auteur

De SP heeft de beste politieke website van Zwolle. Dat blijkt uit het juryrapport van Ranking the Sites, dat maandagavond aan de gemeenteraad is gepresenteerd. De site van de SP krijgt als eindoordeel een 7,2. De website scoort hoog op de onderdelen actualiteit, informatie en interactiviteit. D66 is tweede geworden in de ranking, met het rapportcijfer 7. Lev is derde met een 6.8. De PvdA, GroenLinks/de Groenen en de VVD scoren alle drie een voldoende. Swollwacht, PBZ en het CDA scoren matig. De Lijst Willem Lucht is hekkensluiter, met een 5,1.

Ranking the Sites is een initiatief van Lev-06. De jury bestaat uit een voorzitter en vier deskundigen. Alle vijf de leden komen van buiten Lev. Hierdoor kon de partij zelf ook beoordeeld worden. Lev-06 is van plan de ranking jaarlijks te herhalen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “SP winnaar Ranking the Sites”

  1. Volgens mij heeft het hele circus (meerdere keren; niet alleen nu met die eerstekamerzetel maar ook het diplomaverhaal onlangs) rondom Yildirim een zeer grote rol gespeeld in dit geval.

  2. Niet zo verwonderlijk. Bij de geringste tegenslag melden die gasten zich ziek en als ze dan “ziek” thuis zitten hebben ze heel veel tijd om de website aan te passen. 🙂

Reacties zijn gesloten.