KNVB FairPlay certificering voor CSV’28

Zwolle – Aankomende zaterdag 13 april 2013 ontvangt amateurvoetbalverenigingen CSV’28 de officiële KNVB-ARAG FairPlay certificering uit handen van KNVB scheidsrechter Eric Braamhaar. 

De vereniging ontvangt de certificering als beloning voor het arbitragebeleid van de afgelopen jaren en dient als ‘good practice’ voor de voetbalverenigingen in de buurt. De gehele ochtend zal een scheidsrechter betaald voetbal spreken met het bestuur, buurtverenigingen, clubscheidsrechters en clubleden. De ochtend begint om 09.30 uur met een welkomstwoord van Harry van Zwieten. De uitreiking van de FairPlay certificering vindt plaats op het hoofdveld en staat gepland om 10.45 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “KNVB FairPlay certificering voor CSV’28”

  1. Waarvoor krijgen ze dat eigenlijk zo fair playbis het daar niet.Bij de jeugdwedstrijden zijn het echte thuisfluiters daar inbhun eigen voordeel .In het verleden vaak mee gemaakt als mijn zonen er moesten voetballen dan floot er eentje van CSV de wedstrijd in voordeel van zijn eigen club .Nou fair play dan.

  2. Waar praat je over Pieters? Deze jongens fluiten zeer correct en absoluut niet in het voordeel van CSV’28. Een compliment is meer op zijn plaats, dat bij CSV’28 vele jeugdleden zich opgeven als scheidsrechter en daarbij door de KNVB een cursus jeugdscheidsrechter volgen.

    Hulde jongens !

  3. Jammer, Pieterse zorgt keer op keer voor een smet op topics hier. Ook deze keer heb ik moeite om je serieus te nemen….

  4. Pieters vindt niks goed, negeren is het beste. Waarschijnlijk is hij ontevreden over de bloei van zijn geraniums op zijn vensterbank.

  5. Mijn zonen voetballen bij CSV maar van enig thuisvoordeel is geen sprake,het is eerder een nadeel .De scheidsrechters fluiten uitstekend!!!
    Hadden alle andere verenigingen maar zo’n scheidsrechterskorps.

Reacties zijn gesloten.