Weekend met vijf mishandelingen

Foto van auteur

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd aan de Soendastraat een 27-jarige man uit Zwolle mishandeld. Hij stond buiten met een aantal vrienden om een luchtje te scheppen. Er kwamen twee jongens aan waar ze hallo tegen zeiden. Deze twee waren hier niet van gediend en werden agressief.

Een van de mannen sloeg hierop de 27-jarige Zwollenaar. Hierna ontstond er een vechtpartij tussen de twee. Op een gegeven moment kwam de andere man tussenbeide waarop beide heren er vandoor gingen. Hierna werd er met een buis op de deur van de woning en een auto geslagen waardoor deze beschadigd raakten. Buiten stonden beide mannen en riepen dat de jongens naar buiten moesten komen. De politie stelt een onderzoek in.

Lees verder…

Op vrijdagavond werd een 16-jarige jongen uit Zwolle aan het Hazenveld mishandeld door een andere jongen. De 16-jarige Zwollenaar had aan de andere jongen een spel gegeven en nu was er iets mis met de spel en dit zou de Zwollenaar gedaan hebben. Hierop gaf de jongen de Zwollenaar een klap op het rechteroog. Door de klap viel de 16-jarige jongen met zijn achterhoofd tegen een hek.

 

Man mishandeld

Getuigenoproep

Zwolle – Aan de Turfmarkt werd in de nacht van vrijdag op zaterdag om iets na vijven in de ochtend een 22-jarige man uit Zwolle mishandeld. Hij werd van de fiets geslagen/getrapt en werd daarna ook geschopt en geslagen. De toedracht van deze mishandeling is verder niet duidelijk. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Heeft u rondom dit tijdstip iets gezien op de Turfmarkt of heeft u andere informatie? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of als u anoniem wilt blijven met tel. 0800-7000 van Bel M.

 

Bij een horecagelegenheid aan de Kamperstraat werden in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen aangehouden voor mishandeling. Een 20-jarige Zwollenaar wilde, zoals hij zelf verklaarde, een vechtpartij tot bedaren brengen tussen een 17-jarige Zwollenaar en een onbekend gebleven persoon. Hierbij sloeg de 17-jarige de 20-jarige Zwollenaar. Deze liet dat niet op zich zitten en sloeg terug. Hierop werden beiden door personeel van de horecagelegenheid naar buiten gezet en overgedragen aan de politie.

 

In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie een melding dat er onenigheid was bij een horecagelegenheid aan de Oude Vismarkt. Een 27-jarige Zwollenaar had gevochten met een 29-jarige andere Zwollenaar. Dit omdat de 29-jarige over de fiets van de 27-jarige was gevallen. Beide heren werden aangehouden. Een 22-jarige vrouw uit Zwolle wilde de aanhouding van de 27-jarige Zwollenaar voorkomen. Ook zij werd aangehouden. Zowel de 27-jarige man als de 22-jarige vrouw pleegden verzet bij hun aanhouding.

 

4 gedachten over “Weekend met vijf mishandelingen”

 1. vind het ook niet zo raar.
  als je ziet hoe de portiers te keer gaan in kroegen.
  er word altijd een onderzoek ingesteld hoe het is gekomen word tijd dat ze eens een onderzoek in stellen hoe de portiers te werk gaan!

 2. ”kreeg de politie een melding dat er onenigheid was bij een horecagelegenheid aan de Oude Vismarkt”.
  dat het geweld niet goed is door de 2 desbetreffende heren ben ik het mee eens maar als je dan ziet hoe de portiers altijd de mensen na buiten werken zet ik vaak ook mijn vraagtekens bij als het wel zo mag.
  een portier voor een kroeg is ook het 1e gezicht van de kroeg.
  als je bijvoorbeeld bij de timeliss na binnen loopt zou je al bang worden van hoe ze dr daar bij staan/reageren.
  dan zoek je al snel een andere kroeg op.

Reacties zijn gesloten.