Rondleiding door de Diezerstraat

Foto van auteur

Zwolle – Op maandag 22 april organiseert het Historisch Centrum Overijssel (HCO) een rondleiding door de Diezerstraat. Wandel mee door de beroemdste straat van Zwolle!
 Onder begeleiding van een enthousiaste gids ontdekt u deze bijzondere straat. U wandelt in ongeveer 1,5 uur langs diverse panden, fraaie gevels, gevelstenen en steegjes.


04-04-2013_weerfoto_diezerstraat.jpg

De Diezerstraatwandeling is onderdeel van het programma rondleidingen van het HCO. Rondleidingen zijn normaliter mogelijk vanaf 7 personen, maar voor deze extra wandeling is iedereen welkom, of u nu alleen komt, met z’n tweeën of met meer!

De wandeling start op maandag 22 april om 13.30 uur in het HCO aan de Van Wevelinkhovenstraat, waar u wordt ontvangen met koffie/thee en een Zwolse lekkernij. 
U kunt zich opgeven voor deze wandeling door een e-mail te sturen naar contacthco@historischcentrumoverijssel.nl of telefonisch via 038 426 6300. Vermeld bij opgave uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

 De kosten voor de rondleiding bedragen € 7,50 per persoon (incl. koffie/thee en Zwolse lekkernij, graag contant ter plaatse te voldoen).


Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Rondleiding door de Diezerstraat”

  1. maandagmiddag, 13.30….
    Wat een idiote zaak.
    Wie is de doelgroep ?? Iig niet de ‘hardwerkende Nederlander….” waarom niet op zondag, dan kan iedereen tenminste meelopen.

  2. Zeker jammer, marco. Ik zou de rondleiding graag meemaken, maar een doordeweekse dag is vrijwel nooit haalbaar. Een zondag is ook mooi omdat het dan rustig is. Misschien een tip voor het HCO?

Reacties zijn gesloten.