Fraaie overwinning PEC Zwolle in Venlo

|   Laatste wijziging

Zwolle – PEC Zwolle heeft vrijdagavond zeer goede zaken gedaan door van VVV Venlo te winnen. Ik stadion De Koel werd de uitslag 0-2. De beide doelpunten kwamen op naam van Fred Benson. Door de winst houdt Zwolle uitzicht op handhaving in de Eredivisie.

vvvpec_7.jpg

Uit de eerste de beste Zwolse kans was het echter direct raak. Benson, in de basis begonnen voor de gepasseerde Denni Avdic, profiteerde in de 12e minuut optimaal van geblunder achterin bij VVV en liet doelman Niki Mäenpää met een hard schot kansloos: 0-1. Met een beetje meer rendement had VVV nog voor rust terug in de wedstrijd kunnen komen, maar met name Bryan Linssen liet enkele aardige kansen liggen. Het was weer Benson die namens PEC het duel na een uur spelen voortijdig besliste door de 0-2 binnen te schieten na een lange bal van Wiljan Pluim. VVV kon daar geen verandering in brengen. PEC Zwolle staat door de mooie winst zeven punten los van de nacompetitiestreep.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

20 gedachten over “Fraaie overwinning PEC Zwolle in Venlo”

  1. Belangrijke overwinning en hiermee is handhaving dichtbij gekomen. De wedstrijd was niet aan te zien, maar het veld was niet veel beter!:)

  2. Ik hoorde hier nog wel eens zeggen van supporters dat ze Fred Benson ook wel weg kunnen doen .Nou hij was het die ze gisteren aan de punten hielp .En nu mag hij zeker weer blijven

  3. We zullen zien FP 19; als Benson en Gravenbeek het beter gaan doen, mogen ze, natuurlijk, blijven maar ze hebben al zoveel kansen gehad, dat ik niet verwacht dat ze “het licht” zullen gaan zien.

Reacties zijn gesloten.