Zwolle groet de nieuwe koning

Foto van auteur

Zwolle – Zaterdag 13 april was de eerste dag dat alle Zwollenaren zich op initiatief van de stichting ‘Groeten uit Zwolle’ met hun speciale boodschap konden laten vereeuwigen voor het unieke fotoboek voor onze nieuwe koning.

13-04-2013_groeten_uit_zwolle-fotosessie_grotemarkt_03.jpg

Op de Grote Markt stond een speciale troon waar geïnteresseerden plaats konden nemen. Iedereen was uitgenodigd: “We willen zeker niet alleen bekende Zwollenaren, het boek is een geschenk van ons allemaal” zegt Arnold Fransen, één van de initiatiefnemers van het project. Ook zaterdag 20 april staan de speciale fotoset en de troon weer op de markt om Zwollenaren vast te leggen voor dit bijzondere initiatief.

13-04-2013_groeten_uit_zwolle-fotosessie_grotemarkt_02.jpg 

13-04-2013_groeten_uit_zwolle-fotosessie_grotemarkt_01.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

22 gedachten over “Zwolle groet de nieuwe koning”

 1. Wat een zure reacties allemaal zeg, bah! En wat hebben jullie zelf allemaal bedacht? Dacht ik al, vast helemaal niets!! Typerend.

 2. @suze, jij geeft een negatief oordeel over wat de bedenker van dit project wel mooi vind en goed vind.
  Ben benieuwd wat jij zoal bedacht hebt?

 3. Ik vind het eigenlijk wel geinig. Snap niet wat er “goedkoop” aan is en ook niet waarom goedkoop niet goed genoeg zou zijn. Niemand had toch verwacht dat we de troon uit de Ridderzaal hiervoor zouden mogen lenen?;D
  En ik vermoed dat de officiƫle fotograaf de foto zo maakt dat je de steunen van de lijst ed niet ziet. En die fietsers/wandelaars fotoshopt ie wel weg.

 4. @Suze, maar vertel dan eens wat jij hebt gedaan/gemaakt wat jij als iets goeds beoordeeld. Kunnen wij dat ook beoordelen.

  Vind dit er namelijk wel grappig uitzien. Als het eindresultaat zo ongeveer wordt zoals op de laatste foto.

 5. Het tamme gehersenspoelde bijenvolk gaat weer een liedje zingen voor de van Amsbergen.

  Wordt een wakker mensen, dit stamt toch uit de middeleeuwen.

  Zonder koning is er weer honing ( bijensterfte )

 6. Veel mensen (lees: de meerderheid) vindt het koningshuis gewoon een mooie toevoeging. Dat kan gewoon he. Daarbij heb ik liever een landsleider met 45+ jaar opleiding dan een Geert Wilders of JP Balkenende.

 7. Mwa Japser, dat kunnen veel mensen wel vinden, maar dat wil niet zeggen dat het slechts een toevoeging is.
  Het koningshuis heeft wel degelijk een vinger in de pap in Nederland. En ook vooral namens Nederland in het buitenland. Of dat verkeerd is, is een andere discussie, maar ‘een toevoeging’ dekt volgens mij de lading niet.

 8. Misschien is ’toevoeging’ een understatement. Maar neemt niet weg dat de meerderheid van de bevolking een koningshuis wil šŸ™‚

 9. Hoofd aandeelhouder van de koninklijke shell.
  Hebben jullie wel eens gezien wat ze op de antillen en in nigeria doen, hoeveel mensen daar sterven.
  Nee he…. Dat dacht ik al.
  Als iedereen dat zou weten is de meerderheid tegen het koningshuis.

 10. Is laatst nog touwens gewoon op zembla geweest, maar ja het bijenvolk kijkt liever naar hotter than my daughter hahahahaha. Zombies

 11. Ik wil een koningshuis omdat dat de BV Nederland veel geld oplevert, eensgezindheid, saamhorigheid en zo nog wat dingen.

  Mensen weten dondersgoed dat Shell een boel ongein uithalen, maar er wordt geen liter benzine minder om gekocht. Mensen willen nou eenmaal goedkope olie. Daar verandert niemand wat aan (helaas). Maar om daarom het Koningshuis te gaan haten? Beetje krom.

Reacties zijn gesloten.