Fotolezing Tweede Wereldoorlog

Foto van auteur

Zwolle – Op donderdagavond 25 april 2013 organiseert het Historisch Centrum Overijssel (HCO) een historische avond over Zwolle in de Tweede Wereldoorlog. Paul Harmens zal materiaal  laten zien en met feiten en anekdotes uitgebreid toelichten. 

bord.jpg

Paul Harmens, WOII-collectiebeheerder en deskundige, zal aandacht schenken aan fotomateriaal uit de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de fotopresentatie vertelt hij wat er is gebeurd, waar de foto genomen is en hoe dezelfde locatie er nu uit ziet. 

Organisatie: Historisch Centrum Overijssel Locatie: Historisch Centrum Overijssel van Wevelinkhovenstraat Parkeren: Eikenstraat 20 of parkeergarage Diezerpoort Tijd: 20.00-22.00 uur Toegang: gratis (wel reserveren vooraf!) Voor meer informatie: T 038 – 426 63 00 Historische Avonden De lezing is onderdeel van de Historische Avonden, een lezingenreeks over de geschiedenis van Zwolle georganiseerd door 4 historische organisaties. Voor meer informatie kijk op: www.historischcentrumoverijssel.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Fotolezing Tweede Wereldoorlog”

  1. Ik kan het iedereen aanraden hier heen te gaan. Zeer de moeite waard met bijzondere foto’s en feiten. Ook de mensen achter de verhalen worden
    niet vergeten. Paul verteld er heel inspirerend over.

  2. ik was de eerste lezing aanwezig, ben het eens met Ludwin.
    met wat voor passie verteld Paul.
    Ik ben geen Zwollenaar, van geboorte, woon hier sinds 2006 maar deze lezing is geweldig.

Reacties zijn gesloten.