Hedonstage op het RTL viert de zomer concert

Foto van auteur

Zwolle – Hedon gaat een verdere samenwerking aan met het RTL Viert De Zomer Concert. RTL & Hedon geven lokaal talent een podium, een plek waar ze zich kunnen profileren voor een landelijk publiek. Het RTL Viert De Zomer Concert vindt dit jaar plaats op zaterdag 22 juni in Park De Wezenlanden in Zwolle met optredens van o.a. Kane, Caro Emerald, The Opposites, Laura Jansen, 3JS, Nielson en Miss Montreal.

hedon_rtl.jpg
Na de prettige samenwerking van afgelopen jaar is ervoor gekozen om dit jaar een stap verder te gaan, hieruit is de Hedon Stage ontstaan. Het podium zal worden gevestigd in de RTL Zomertuin waar festivalbezoekers de ruimte hebben om even te ontspannen en te genieten van bijzondere hapjes en drankjes. Het programma van de Hedon Stage zal een gezellige en relaxte sfeer ademen.

 
De eerste namen die Hedon inmiddels kan bevestigen zijn Aïrto en Fierce. Aïrto scoorde flinke youtube hits ( liefst 85.000 abonnees op Youtube ) en heeft fans over de hele wereld. Niemand minder dan Usher haalde hem al eens naar Amerika en sinds die tijd is de zanger met zijn warme soulvolle R&B stem alleen maar gegroeid. Onder leiding van Marloes van Ommen richt Fierce zich met ongekende gelijkenis op de muziek van één van de grootste popdiva’s van dit moment: Beyoncé. Marloes ken je wellicht nog van haar deelname aan The Voice of Holland waar ze de kwartfinales bereikte!
Op het hoofdpodium van RTL Viert De Zomer Concert staat een gevarieerd programma met grote namen waaronder Kane, Caro Emerald, The Opposites, Laura Jansen, 3JS, Miss Montreal en Nielson. Tickets á € 25,00 zijn verkrijgbaar via www.rtlviertdezomerconcert.nl
 

HEDON ON TOUR 
Poppodium Hedon is wegens een flinke verbouwing zelf gesloten in de periode mei ’13 – januari ’14, maar zit tijdens die periode niet stil. Tijdens Hedon On Tour kan je concerten verwachten in haar tijdelijke uitvalsbasis de IJsselhallen, vind je Hedon op festivals en worden mooie optredens georganiseerd in samenwerking met bijvoorbeeld Odeon De Spiegel Theaters. De aanwezigheid van Hedon bij het RTL Viert De Zomer Concert is onderdeel van de Hedon On Tour reeks. Kijk voor meer informatie op www.hedon-zwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)