Beste natuurkundedocent van Nederland op Celeanum

Foto van auteur

Zwolle – Annette de Boer, docent op het Gymnasium Celeanum, is verkozen tot de beste natuurkundedocent van Nederland! Annette de Boer heeft met deze prijs 1000 euro gewonnen en 1500 euro ter besteding van het Gymnasium Celeanum.

beste_natuurkundedocent_-_annette_de_boer.jpg

De prijsuitreiking heeft plaats gevonden op het congres FYSICA op de TU in Delft. Naast de geldprijzen heeft Annette een jaar lang gratis lidmaatschap van de Nederlandse Natuurkundige Vereniging gewonnen. Annette is betrokken bij veel onderwijsvernieuwende activiteiten en tot voor kort werkte Annette naast het onderwijzen ook nog bij ASTRON, het Nederlandse Instituut voor Radio Astronomie. De jury van de verkiezing moest kiezen uit drie ijzersterke finalisten. Annette is na langberaad tot winnares uitgeroepen. Uit het juryrapport: “Annette de Boer is uitermate gedreven als fysicus en leraar. Die gedrevenheid laat ze zien in haar onderwijs, waar ze de diepgang niet schuwt en haar liefde voor natuurkunde en sterrenkunde op de leerlingen overbrengt.” Annette haar collega’s vinden haar vakkundig, bescheiden, hardwerkend en betrouwbaar. Leerlingen van het Gymnasium Celeanum zijn er bijzonder trots op dat hun natuurkundedocent de beste van Nederland is.

5 gedachten over “Beste natuurkundedocent van Nederland op Celeanum”

  1. Ik ken deze mevrouw niet maar vind het een hele mooie prestatie dat ze als de beste van ons land verkozen is .Van hartegefeliciteerd daarmee

Reacties zijn gesloten.