Man gewond bij schietpartij Vincent Lübeckstraat

Foto van auteur

Zwolle – Maandagavond, rond 21.25 uur, heeft een schietincident plaatsgevonden aan de Vincent Lübeckstraat in de wijk Holtenbroek. Er viel een gewonde.

Naar aanleiding van een melding van een schietincident in de Vincent Lubeckstraat gingen agenten ter plaatse. Zij troffen daar een gewonde man uit Zwolle aan. Hij bleek in zijn been te zijn geschoten. De man werd vanwege zijn verwonding met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De aanleiding van het incident en wat zich heeft afgespeeld is nog onduidelijk. Mogelijke verdachten gingen er vandoor in nog onbekende richting. Iets gezien? Bel 0900-8844. De politie stelt een onderzoek in.
Afgelopen oktober 2012 vond er in de betreffende buurt ook een schietpartij plaats. Kort daarna vond er een inval plaats aan de Vincent Lübeckstraat. Van een mogelijk verband is op dit moment geen sprake.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Man gewond bij schietpartij Vincent Lübeckstraat”

  1. Achja in de Bijlmer hebben we zo’n 30 schietpartijen per jaar en gemiddeld 2 tot 4 doden dus Holtenbroek valt met zijn 1 a 2 schietpartijen heel erg mee. 😛

Reacties zijn gesloten.