Collecteweek voor het Rode Kruis

Foto van auteur

Zwolle – Van 9 tot en met 15 juni 2013 gaan duizenden enthousiaste en gemotiveerde collectanten langs de deuren voor Het Nederlandse Rode Kruis. 

 

Van 9 tot en met 15 juni 2013 lopen duizenden Rode Kruis-collectanten langs de deuren om te vragen voor een bijdrage aan het Rode Kruis. Met het opgehaalde bedrag  kan het Rode Kruis zich blijven inzetten voor de maatschappij door middel van het organiseren van diverse lokale activiteiten binnen Zwolle. Dankzij de enthousiaste inzet van het hoge aantal vrijwilligers is het elk jaar weer mogelijk dat er tijdens de collecteweek een mooi bedrag wordt opgehaald. Alle opbrengsten komen geheel ten goede aan de lokale activiteiten van het Nederlandse Rode Kruis. 

Voor wie een steentje bij wil dragen als collectant kan zich tot en met 23 mei 2013 aanmelden via de website:www.rodekruis.nl/zwolle. Het kost maar een paar uurtjes tijd en met een vriend, vriendin of familielid is het ook nog eens gezellig. ‘Doe wat je kunt, geef je op en collecteer’, aldus Joke Scholten, jarenlang vaste collectant in de Zwolse binnenstad.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)