Vrouw pint met pinpas van bejaarde Zwolse

Foto van auteur

https://youtu.be/NmPJUz9hzbY 

Op donderdagmiddag 7 februari pint een onbekende jonge vrouw met een opvallende neus en donker, stijl haar met een pinpas die kort daarvoor is gestolen uit de tas van een 80-jarige vrouw uit Zwolle. Herkent u de vrouw of weet u waar ze op dit moment verblijft? Bel dan meteen 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

14 gedachten over “Vrouw pint met pinpas van bejaarde Zwolse”

 1. Nou, nou, nou…….

  Wat een heerlijk gevalletje ambtenarij zeg.

  Die vogel is allang gevlogen.

  Jammer, want dit soort type’s mogen wat mij betreft publiekelijk opgeknoopt worden.

 2. Weer zoéén die de Nederlandse cultuur komt verrijken. Prachtig toch?

  En dit blijft zo lang liggen, omdat portretrecht en daders meer rechten hebben dan slachtoffers. Heeft niets met ambtenarij te maken imho.

  Wat een prachtparel is dit ook weer. Roven en stelen van de blanke mens. Mogelijk heeft het te maken met kaffirs.

  Jammer weer.

 3. De Nederlandse cultuur hoeft helemaal niet verrijkt te worden met barbaarse figuren. Kijk naar Paul, die wil meteen publiekelijke doodstraffen voor diefstal. Daar kan de sharia nog een puntje aan zuigen!

 4. @ jasper:

  als je nou je linkse prietpraat nou eens naar de achtergrond verplaatst, dan zul je het met me eens zijn dat als je een overduidelijke foto van een crimineel aan het werk een dikke drie maanden na de misdaad pas publiceert nou niet echt het toppunt van effectief politiewerk is en daar zal dan ook wel een passende tik op de vingers bij horen. Jammer om te lezen dat jij je drukker kan maken om mijn reactie dan de misdaad.

 5. @paul tegen de doodstraf voor diefstal zijn heeft niks met links/rechts te maken, dat je dat erbij haalt siert je totaal niet.

  Dat nu dit nieuwsbericht naar voren wordt gebracht, betekend niet dat de politie tot vandaag er niet mee bezig is geweest. Blijkbaar is het nog niet gelukt, en roepen ze nu extra hulp in.

  Ik reageer op jou, dat zegt niks over hoe ik over de misdaad denk. Dat zijn zelfs twee compleet verschillende dingen.

 6. @ jasper:

  dus jij ziet mijn commentaar echt als een oproep om de doodstraf weer in ere te herstellen? Jij denkt echt dat ik iemand de dood wens wanneer hij of zij een pakje boter zouden stelen? Ben je echt zo kortzichtig? Jammer, je zou uit mijn reatie moeten opmaken dat ik dit soort criminaliteit meer dan zat ben. Meer dan ooit worden de zwakkeren in de samenleving door rovende bendes bestolen. Dat ik zwaarder straffen toejuich dat moge duidelijk zijn. En dat een foto drie maanden na het feit naar buiten brengen aan de late kant is, zou je toch met me eens moeten zijn. Het feit dat je op mijn reageert en niet op de misdaad zegt wat mij betreft idd meer over jou en je inlevingsvermogen.

 7. En nou weer downplayen. Je zegt toch heel erg duidelijk dat ‘dit soort types (welk soort types?) opgeknoopt mogen worden’. Dan vraag je dus om de doodstraf. Plain and simple. En mijn inlevingsvermogen zorgt er juist voor dat ik reageer op de barbaarse voorstellen, en niet op de diefstal.

 8. Dat drie maanden laat is, ben ik zeker met je eens. Vermoed trouwens wel dat als ze een tijd dit soort foto’s direct naar buiten brengen, er na verloop van tijd weer commentaar komt dat wij het werk van de politie moeten doen, dat de politie maar lui is. Maar dat is maar een vermoeden.

  Overigens ben ik van mening dat je niet zomaar direct elke foto publiekelijk moet maken. Dat kan pas als je vrijwel zeker bent van de schuld. Voor je het weet heb je een onschuldige publiekelijk aan de schandpaal gehangen.

 9. @ jasper:

  Het is zeker goed met me. Dank je.

  Ik ben van mening dat je idd goed moet opleteen met het publiceren van dit soort foto’s, maar de foto zoals hier boven waar het feitelijk vaststaat dat dit de dader is (tijdstip, bankgegevens e.d.) mag wat mij betreft direct gepubliceert worden.

Reacties zijn gesloten.