RTL Viert De Zomer Concert wederom succesvol

Foto van auteur

Zwolle – Iets minder dan vorig jaar, maar toch kwamen er zaterdag 12.500 muziekliefhebbers naar het festivalterrein van RTL Viert De Zomer Concert op Park de Wezenlanden in Zwolle.

rtl_viert-7.jpg 

Na een frisse start met onder andere Miss Montreal en Racoon kwamen zaterdagavond de toppers Laura Jansen, The Opposites, Caro Emerald en Kane op het podium. Ook zateradagvond bleef het niet droog, al liet een dreigende depressie niet veel regen over Zwolle los. Laura Jansen liet zien dat ze veel in haar mars heeft. De in Los Angeles woonachtige Nederlandse zangeres en pianiste scoort hit na ht. The Opposites wisten samen met het publiek en de presentatoren Tijl Beckand en Ruben van der Meer een spetterend feestje te bouwen. Caro Emerald liet vervolgens in Zwolle horen dat ze van wereldklasse is. Vele bezoekers zongen luidkeels de bekende hits mee. Kane sloot het RTL feest af met een denderend concert. RTL hoopt ook volgend jaar met het RTL Viert De Zomer Concert naar Zwolle te komen.

rtl-449.jpg

   rtl_viert-13.jpg

rtl_viert-8.jpg 

Via Lees verder meer foto’s… 

rtl_viert-1.jpg
rtl_viert-3.jpg
 
rtl_viert-2.jpg
 
rtl_viert-4.jpg 
 
rtl_viert-5.jpg
 
rtl_viert-6.jpg 
 
 rtl-545.jpg
 
rtl-597.jpg
 
rtl_viert-9.jpg
 
rtl_viert-12.jpg
 
rtl_viert-11.jpg
 
rtl_viert-10.jpg 
 
 

17 gedachten over “RTL Viert De Zomer Concert wederom succesvol”

 1. Hallo, ik ben weer thuis en heb heel erg genoten van alle artiesten. Er was van alles wat. Wel jammer hoor van de regen, maar ja, daar kom je ook wel weer overheen. Het genieten overwint dan 😉 Caro was super!!!!

 2. Was een leuke dag gisteren. Allemaal goede optredens, behalve van de 3Js, wat een slechte band is dat. Het lijkt me handig dat iemand uberhaupt kan zingen om met een band op te treden.

 3. Bericht door Yvette, op 23 juni 2013 om 09:41
  Beetje lullig dat Nielson en de 3J’s niet genoemd worden.
  [/i]
  Er staat ook oa (onder andere) en de toppers…….en ja de 3j’s valt nou niet echt onder de toppers…

 4. 3js vielen dus weer s door de mand, meeliften op smit en konsorten lukt nog met maar nu men de kastanjes zelf uit het vuur moest halen werd het pijnlijk duidelijk dat dit een sof is

 5. 3’js waren juist super. De enigste die echt door de mand viel was caro emerald. Wat een vreselijke muziek. Niemand maar dan ook echt niemand deed leuk mee.

  Voor de rest was het een super feest!

 6. 3’js waren juist super. De enigste die echt door de mand viel was caro emerald. Wat een vreselijke muziek. Niemand maar dan ook echt niemand deed leuk mee.

  Onder welke steen heb jij gelegen tijdens Caro dan?
  Feestje vooraan in het publiek was super gezellig hoor.

  3J’s goed?
  Laat hem beginnen met zangles nemen, zelfs een kraai hoort dat dat vals was. Verder was het geluid bij de 3J’s slecht en bij de rest goed. Technicus moest vast iets verhullen van de 3J’s.

Reacties zijn gesloten.