Kaartverkoop Smartlappenfestival 2013 gestart

Foto van auteur

Zwolle – Nieuwe deelnemers, nieuwe liedjes en een nieuw presentatieduo. Wat hetzelfde blijft is de gezelligheid, het meezingen en de vele verrassende wendingen. Kom ook naar de 22e editie van het Smartlappenfestival Zwolle op zaterdag 2 november in Odeon. De kaartverkoop is gestart.

 

Wie zijn zelf geschreven smartlap op het mooiste podium van Zwolle ten gehore wil brengen, dagen we uit om mee te doen! Deelnemers moeten aan twee voorwaarden voldoen. De tekst van de smartlap moet zelf geschreven zijn en er moet natuurlijk een lach en een traan in doorklinken. Het lied mag op een zelf gecomponeerde óf op een bestaande melodie gezongen worden. Alle deelnemers worden op 2 november begeleid door professionele muzikanten. Opgeven voor deelname kan door een mailtje te sturen naar theatersmart@gmail.com. Er is plek voor twaalf deelnemers.

Zal het trio JaPaRo, de winnaar van vorig jaar, zijn titel verdedigen met een nieuwe onvervalste tranentrekker? Wie draagt na 2 november een jaar lang de titel Smartlappenkoning of -koningin van Zwolle?

 

De presentatie van het Smartlappenfestival is dit jaar in handen van Ilse Horstman en Vincent van Leth. Zij nemen het stokje over van Arlette en Geraldine Swartjes. De kaartverkoop is deze week gestart. Kaarten zijn telefonisch te bestellen bij Odeon De Spiegel Theaters: (038) 4 288 288 of via www.odeondespiegel.nl 

 

www.facebook.com/smartlappenfestivalzwolle  

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)