Open dag FC Zwolle op Sportpark De Pelikaan

Foto van auteur

Jaarlijks organiseert FC Zwolle in samenwerking met de Supportersclub een spectaculaire Open Dag, ook dit jaar!


Archief Weblog Zwolle

Op 4 augustus 2007 zijn supporters en andere belangstellenden van harte welkom op de Open Dag 2007! Dit grootse evenement zal dit jaar plaatsvinden op Sportpark De Pelikaan, sv HTC.

In verband met de bouw van het nieuwe stadion, is het niet mogelijk de Open Dag te houden in het eigen stadion. Sportpark De Pelikaan is een fantastisch alternatief zodat het evenement toch doorgang kan vinden.

Vanaf 14.00 uur gaan de poorten van het Sportpark open voor alle supporters, fans en overige bezoekers om het spektakel bij te wonen. Er staan over het gehele terrein een aantal leuke attracties en bezienswaardigheden voor zowel groot als klein. Uiteraard is de gehele selectie van FC Zwolle de hele dag aanwezig. Vanaf 16.00 uur staat alles in het teken van de presentatie van de spelers van FC Zwolle. Om 17.00 uur is de Open Dag afgelopen.

Wij verzoeken u om met de fiets naar Sportpark de Pelikaan te komen. Dit in verband met beperkte parkeergelegenheid.

Wilt u de nieuwe aanwinsten en andere spelers van FC Zwolle veel succes wensen voor het nieuwe seizoen en heeft u zin in een gezellige voetbalmiddag, kom dan naar de Open Dag van FC Zwolle. Het belooft een fantastische dag te worden, die u niet mag missen.

Bij de aanschaf van uw seizoenkaart of merchandise-artikelen dient u contant te betalen, u kunt niet pinnen.

 

Bron: FC Zwolle


Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)