PEC Zwolle mist kans op koppositie Eredivisie

|   Laatste wijziging

Zwolle – PEC Zwolle heeft zaterdagavond gelijkgespeeld tegen NAC Breda. In het eigen stadion werd de uitslag 0-0.

28-09-2013_pec_zwolle-nac_0-0_06.jpg

De hele wedstrijd was Zwolle het betere team, maar de ‘muur’ van NAC was te degelijk deze avond. Het team van Ron Jans kreeg diverse kansen via Mateusz Klich, Bart van Hintum en Mustafa Saymak, maar kwam niet tot scoren. Ron Jans: "Ik ben heel blij bij PEC Zwolle. Als je kijkt hoe we speelden, ben ik tevreden, maar we hebben te weinig kansen gehad. NAC speelde voornamelijk afbraakvoetbal. Dat mag ook, maar ik ben blij dat ik trainer ben van PEC Zwolle en niet van NAC." Door het gelijkspel staat PEC Zwolle nu op de derde plaats in de Eredivisie. Zwolle had opnieuw koploper kunnen worden na verlies van PSV bij AZ in Alkmaar. Op zondag kunnen Twente en Heerenveen PEC Zwolle voorbij gaan.

28-09-2013_pec_zwolle-nac_0-0_05.jpg

28-09-2013_pec_zwolle-nac_0-0_01.jpg

28-09-2013_pec_zwolle-nac_0-0_02.jpg 

Via Lees verder meer foto’s… 

In de Zwolse basis opnieuw plaats voor Joost Broerse, net als midweeks tegen Fortuna Sittard. Mustafa Saymak stond ook weer op het veld, Giovanni Gravenbeek moest plaatsnemen op de bank. Zwolle begon aardig aan het duel, met onder meer een vlammend schot van Mateusz Klich. De Pool schoot prima in, maar voormalig Zwolle-goalie Jelle ten Rouwelaar redde prima. Ook kansjes voor Guyon Fernandez en Mustafa Saymak leverde niets op. Aan de andere kant gebeurde vrij weinig, NAC hield het beperkt tot tegenhouden.

zwonac_4.jpeg  

Aan het begin van de tweede helft moest Guyon Fernandez geblesseerd het veld verlaten, Mimoun Eloisghiri mocht hem vervangen. ,,Heerlijk, dit is lekker.” Het spelbeeld veranderde echter nauwelijks. NAC had wel wat kansjes, maar de thuisploeg had het meeste balbezit. Tot echt grote kansen leidde het niet. Een voorzet van Eloisghiri belandde in de handen van de keeper. Ondanks de massale aanmoedigingen van de Zwolse tribunes, leidde het niet tot een treffer. ,,Ik ben heel blij bij PEC Zwolle. Als je kijkt hoe we speelden, ben ik tevreden, maar we hebben te weinig kansen gehad”, concludeerde Jans.

Volgende week zaterdag wacht om 19.45 uur Roda JC in Kerkrade.

PEC Zwolle – NAC Breda 0-0. 
Scheidsrechter: Kamphuis 
Toeschouwers: 11.100 

PEC Zwolle: Begois, Van Polen, Lachman, Broerse, Van der Werff, Achenteh, Mokotjo, Saymak (75. Labylle), Klich, Nijland, Fernandez (46. Eloisghiri)

NAC Breda: Ten Rouwelaar, De Roover, Kwakman, Drost Van de Weg, Buijs, Seuntjens, Sarpong (90. Suk), Verbeek, Poepon (90. Perica), Lurling (76. Hooi)

Bron: peczwolle.nl 

28-09-2013_pec_zwolle-nac_0-0_09.jpg

28-09-2013_pec_zwolle-nac_0-0_08.jpg

28-09-2013_pec_zwolle-nac_0-0_07.jpg

28-09-2013_pec_zwolle-nac_0-0_03.jpg

28-09-2013_pec_zwolle-nac_0-0_04.jpg 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

18 gedachten over “PEC Zwolle mist kans op koppositie Eredivisie”

  1. *pieeepppp* -wedstrijd, Zwolle had gewoon moeten laten zien dat zo’n slechte scheidsrechter een wedstrijd niet moet verpesten, maar helaas te weinig benutte kansen, saaie wedstrijd en bovendien moest Saymak al snel gewisseld worden (Wat veel te laat gebeurde) Oké misschien zijn we wat minder snel tevreden over wedstrijden omdat Zwolle ineens een tijdje bovenaan stond, maar dit was niet om aan te zien 😮 Blij als we dit seizoen eindigen aan de linkerkant maar ze mogen iig wel wat meer passie laten zien zoals in het begin!!!!!

  2. Vond het nog niet eens zo slecht. Laatste goede pass of een afstandsschot ontbrak. Denk erom dat het ook niet makkelijk is tegen een antivoetbal ploegje erdoor te komen. Ze hebben onterrecht een puntje gejat van PEC. Op naar de volgende ! Alhoewel RJC een sluw ploegje is !

  3. Zwolle was lang niet slecht. in ieder geval laat je zien dat een club als NAC niets te zoeken heeft in Zwolle. Het wordt bij Zwolle duidelijk zichtbaar dat de selectie op sommige (Voorhoede) punten te smal is.

  4. Het was een spannende wedstrijd gisteren wat helaas niet het gewenste resultaat bracht, maar er zat gewoon niet meer in. NAC ging met 10 man voor de goal liggen en dan is het moeilijk. Als je het een saaie wedstrijd vond heb je denk ik een biertje teveel opgehaald;)

  5. Pec mist inderdaad voorin een goede afmaker. Saymak en Benzon kunnen het nivo van de eredivisie duidelijk niet aan.
    Jammer van gisteren, maar volgende keer beter. Wanneer komt Jesper Drost overigens weer in actie??

  6. Wat ik mooi vond (was zo’n 15 min. eerder aanwezig) dat het stadion in een luttel aantal minuten, eind van de warming-up en de opkomst van de elftallen, van 6000 volstroomde naar weer meer dan 11.000 supporters, die zeer meeleefden!
    Grappig om te zien dat bijna ongemerkt zoveel duizenden erbij komen. Je kijkt even in je programma-boekje en je kijkt weerop en ze zitten er …

    Wat betreft de onoverdekte uitbreiding vd hoofdtribune. : Kan een semi permanent doek-werk prachtig blauw-wit gestreept , wanneer regen wordt verwacht te gebruiken, met circusachtige palen, niet volstaan? Is toch voor zo’n 10.000 euro oid te maken?

  7. Zwolle mist een afmaker, iemand die een keiharde bal durft te schieten naar de goal. Nr6, een klein mannetje, is gewoon jammer, kan niet meekomen met de grote jongens. Zwolle moet iemand hebben die ook fysiek z’n mannetje staat, formaat Lachman, maar dan in de spits.

Reacties zijn gesloten.