Finalisten HipHopHard op afterparty Great Minds

Zwolle – Het ging er hard aan toe tijdens de voorronde van HipHopHard afgelopen vrijdag in Danscafé Even Dansen. Daan Beckeringh en SplitSecond hebben hun kunnen bewezen en een plaats in de bootcamp weten te veroveren. Het niveau is hoog in Zwolle en daarom krijgen de mannen de eer om op te treden op de officiële afterparty van Great Minds op vrijdag 29 november in het nieuwe Jack’s Music Bar.

 

Studiotijd, een videoclip, optredens op festivals en natuurlijk het geldbedrag van 500 euro, het prijzenpakket van HipHopHard is zeker niet mis. Alsof dat nog niet genoeg is gooit Buro Ruis er nog een schepje bovenop met de officiële afterparty van Great Minds. Daan Beckeringh en SplitSecond waren de winnaars van de eerste voorronde van dé HipHop-contest van Oost Nederland. Zij zullen doorgaan naar de bootcamp en strijden om de felbegeerde finaleplaatsen bij de ontknoping in het Burgerweeshuis te Deventer. HipHop-duo De Naakte Apen greep helaas mis tijdens de voorronde, maar ging er wel met de eervolle publieksprijs vandoor.

Great Minds

Vrijdag 29 november presenteert poppodium Hedon de hiphopformatie Great Minds in de Suyderseezaal van de IJsselhallen. Sticks, Winne, Jiggy Dje en Dr. Moon blijkt dit jaar de succesformule die het ijkpunt voor de Nederlandse hiphop verlegt. Het gelijknamige album schrijft de hoogste albumnotering ooit voor Nederlandstalige hiphop op haar naam en de korte clubtour en het optreden op Lowlands leidt tot een overload aan enthousiaste reacties. De kaartverkoop voor het optreden in Zwolle gaat dan ook als een lopend vuurtje; er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar via www.hedon-zwolle.nl en de lokale Plato.

 

De voorronde van Hiphophard en de officiële afterparty van Great Minds wordt georganiseerd door Buro Ruis.

GREAT MINDS AFTERPARTY
met: DAAN BECKERINGH / SPLITSECOND

Locatie                        : Danscafé Jack’s Music Bar (voorheen Even Dansen)
Wanneer                     : Vrijdag 29 november
Open / aanvang           : 23:00 uur 
Entree :                      : Gratis

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)