Optreden Great Minds in Zwolle uitverkocht!

Zwolle – Hedon presenteert op vrijdag 29 november Great Minds in een uitverkochte Suyderseezaal van de IJsselhallen in Zwolle. Great Minds blijkt een succesformule die het ijkpunt voor de Nederlandse hiphop verlegt.

https://youtu.be/JcObkjl1x_o 

Het gelijknamige album behaalde de hoogste albumnotering ooit voor Nederlandstalige hiphop en nu komen de mannen eindelijk naar Zwolle, het thuisfront van FTG-man Sticks. De officiële afterparty vindt plaats in het nieuwe Jack’s Music Bar, voorheen Danscafé Even Dansen. Jiggy Djé, Sticks en Winne werden ruim twee jaar geleden bij elkaar gebracht door producer Dr. Moon. Tijdens trips naar Antwerpen en Parijs doken ze samen de studio in en hier werd de basis gelegd voor een van de meest succesvolle Nederlandse hiphopalbums ooit. Great Minds bleek een echte succesformule en het gelijknamige album deed het zo goed dat het de hoogste albumnotering ooit voor Nederlandse hiphop op zijn naam schreef.

Officiële afterparty
Voor de show draaien de DJ’s Pauluz en $imon de vetste hiphop platen. Na de show zet Buro Ruis het feestje voort met de officiële afterparty in het nieuwe Jack’s Music Bar, voorheen Danscafé Even Dansen. Aanstormend talent Splitsecond en Daan Beckeringh wonnen de Zwolse voorronde van Hip Hop Hard en krijgen daarmee de eer om op te treden op de afterparty.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Optreden Great Minds in Zwolle uitverkocht!”

  1. Dit nummertje is echt wel goed, de rest van de CD klinkt weinig spannend en lijkt wel op de automatische piloot te zijn gedaan.
    jammer, had er veel meer van verwacht.

  2. Smaken verschillen Zwolleeder, ik vind dit eigenlijk meer het “feestnummer” van het album. Nummers als Nog 1 Keer of Bommen In Boston vind ik toch een stuk intressanter.
    Desondanks ga ik volgende week helemaal los op dit nummer!
    Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoeveel mensen er in een uitverkochte Suyderseezaal passen.

Reacties zijn gesloten.