‘Leren en werken bij FC Zwolle’

Foto van auteur

Aankomende zaterdagmiddag kunnen bezoekers van de Open Dag van FC Zwolle kennismaken met alle mogelijke vormen van leren en werken bij FC Zwolle. Landstede is, als samenwerkingspartner van FC Zwolle en aanbieder van leerwerktrajecten, vertegenwoordigd op de Open Dag.

Vanaf 14.00 uur zijn medewerkers van Landstede op de Pelikaan op het terrein van sv HTC om te laten zien wat mbo-studenten allemaal voor FC Zwolle doen. Dat varieert van leerwerktrajecten op het gebied van Sport & Bewegen, Horeca, Facilitaire Dienverlening en Helpende Welzijn tot Techniek en Vormgeving. Zodra het nieuwe stadion gereed is, wordt de samenwerking nog verder uitgebreid.

Spandoek beschilderen  en VIP-arrangement

Bezoekers kunnen in de Landstede-stand meedoen aan een prijsvraag waarbij ze een bij een wedstrijd een VIP-arrangement kunnen winnen, inclusief een kijkje achter de schermen in het nieuwe stadion. In de stand wordt doorlopend een film getoond over de samenwerking tussen FC Zwolle en Landstede en de kleinste kinderen kunnen ter plekke een spandoek beschilderen. Landstede is tot 16.00 uur op de Open Dag. Daarna vindt de presentatie van de nieuwe selectie plaats.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)