Mooie zaalvoetbalwedstrijden in herfstvakantie

Zwolle – Het team van Nico Brillen heeft de koppositie – weliswaar op doelsaldo – weer in handen in de kampioensklasse van de maandagavondcompetitie van het WRZV zaalvoetbal en gaan nu weer “hand in hand”  aan kop met het team van Wolters Recycling. 

Zowel Nico Brillen als Wolters Recycling wonnen hun wedstrijden in de hoogste klasse. Het team van Roede Vooruit was niet opgewassen tegen Nico Brillen en verloor met 3-10. Argos Bebemus gaf Wolters Recycling gedurende de gehele wedstrijd goed tegenstand, maar verloor uiteindelijk ook met 5-7.  Woord&Daad deed zijn naam eer aan en overrompelde nummer laatst Rafiki met een monsterscore van 16-2.  Wehkamp.nl won knap de eerste wedstrijd van het seizoen door EcoGroen Advies met 2-0 te verslaan. Bola-Lah!1 hield beide koplopers in zicht door in een spannend duel tegen Diaspora met 3-2 aan de goede kant van de score te blijven staan. De grootste verrassing deze week was te vinden in de 1e klasse. Koploper FC Knetter verloor de eerste positie en ging in een mooi duel met 4-6 onderuit tegen nieuwkomer DTG, wie vervolgens oprukte naar de 2e plaats op ranglijst. De nieuwe nummer één in deze spannende competitie is het team van AXIOS. AXIOS won in een zenuwslopend duel met 6-5 van Glass Onions. Runner-up WVZGroen won met 6-3 van Streetfeet en heeft zich als 6e team gemeld voor de strijd om het eremetaal dit seizoen.

In de woensdagavondcompetitie pakte Univé Verzekeringen de eerste overwinning. Het was ook gelijk een overwinning met betekenis. Het team van nummer laatst L&M Workwear werd met goed voetbal op een 10-1 nederlaag getrakteerd. Raillion behield de koppositie door een knappe 4-2 overwinning op Campingteam 3. Het team van Allesoverrechten.nl bleef goed in het spoor van de koploper door een 7-4 overwinning te boeken op I4U-Styrinth. Het team van Keijl Flevo Holland kon lang en goed meekomen in het duel tegen The Black Ties, maar moest uiteindelijk toch genoegen nemen met een 5-7 nederlaag.  B&M Futsal werkt op de late avond nog even aan het doelsaldo door Le Gong met een 13-2 nederlaag naar huis te sturen.

Koploper FC Hummel in de eerste klasse kwam niet in actie en zo kon van Amerom Makelaardij iets dichterbij de titelfavoriet kruipen door met 14-2 te winnen van Iron Art.  Karba wist met goed voetbal aansluiting te vinden in de top van de 1e klasse door met 14-4 flink uit te halen tegen het team van Livarda.  Verder stond de wedstrijd tussen Absens Carens – Outsport op het programma. In een leuk en sportief duel won het team van Absens Carens met 5-3.

Maandag 28 oktober en woensdag 30 oktober staan er weer mooie affiches op het programma in de WRZV zaalcompetitie.  De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is gratis.

Voor meer informatie, uitslagen, standen en programma raadpleeg  www.wrzvzaalvoetbal.nl of  twitter @WRZVZwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Mooie zaalvoetbalwedstrijden in herfstvakantie”

Reacties zijn gesloten.