Regen aan bekeuringen tijdens controle

Zwolle – Donderdagmiddag / avond 24 oktober zijn bij een grootschalige controle op de Ordelseweg ruim 100 bekeuringen uitgeschreven.

politie_logo_4.jpg 

Ruim 60 daarvan betroffen een te hoge snelheid, waarbij van één bestuurder het rijbewijs werd ingenomen. Deze bestuurder reed 145- ipv 80-km/u. De overige feiten betroffen o.a.: defecte verlichting (7); gladde band (5); geen gordel (4); niet de vereiste autopapieren kunnen tonen (4). In totaal werden 165 auto’s en hun bestuurders gecontroleerd. De Parketpolitie inde ruim 4.600 euro aan geldboetes. Vijf auto’s werden als dwangmiddel buiten gebruik gesteld. In totaal werkten zo’n 90 mensen van verschillende diensten van de politie, De Rijksdienst Wegverkeer, Douane en de Koninklijke Marechaussee aan de controles mee.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Regen aan bekeuringen tijdens controle”

  1. Viper;
    zeker 1 van die bekeurden of niet? 8)

    Ieder zijn werk toch en als je je niet aan de regels houd, kun je een bekeuring verwacht. punt! 😀

  2. 90 man vind ik wel bizar veel zeg… Dat is toch hopelijk een schrijffoutje?

    Qua bekeuringen vind ik het, behalve die van de autopapieren, allemaal prima. Eigen schuld, dikke bult. Bij die autopapieren vraag ik me af hoe nuttig dat is. De auto wordt toch nagetrokken op geldige apk enzo, dus wat voor meerwaarde heeft het dan nog om de papieren ook nog bij je te moeten hebben? Als een van de inzittenden degene is op wiens naam de auto geregistreerd staat en verder alle zaakjes op orde zijn, vind ik het onzinnige geldklopperij.

  3. Bericht door viper, op 25 oktober 2013 om 19:29
    Krijgen die gasten daar ook een kick van? Zo van: schat ik heb nu toch een nuttige dag gehad zeg. Pay up

    😀 8)

  4. vaker controleren aub…ik kom nog dagelijks jakkeraars en doodrijders tegen op de weg…strenger straffen, rijbewijs eerder innemen aub… >:( er vallen nog steeds doden door asociaal gejakker 🙁

Reacties zijn gesloten.