Eerste ‘Onder de Peperbus’ voor Ron Jans

Zwolle – Na afloop van de ochtendtraining op vrijdag, heeft PEC Zwolle-trainer Ron Jans het eerste exemplaar van ‘Onder de Peperbus’ (ODP), de geheel vernieuwde uitgave van de Supportersvereniging PEC Zwolle, in ontvangst genomen. Dat deed hij uit handen van Gerjos Weelink en Erik Riemens.

odp.jpg

Foto: Jos van Benthem 

Het duo vormt sinds dit seizoen de hoofd-en eindredactie van de ODP. Ron Jans dankte hen voor de eerste uitgave en gaf aan het blad met veel belangstelling te gaan lezen en zei toe dat zelf ook een bijdrage aan de uitgave wil leveren. "Ik voel mij wederom vereerd", aldus de hoofdtrainer met een knipoog. Eerder deze week ontving hij ook al het eerste exemplaar van het boekwerk van fotograaf Jan Drost. Jans liet vervolgens zijn uitgave signeren door Riemens en Weelink en complimenteerde de makers met het resultaat.

Groei 

Het orgaan van de Supportersclub is na enkele jaren volledig gerestyled. Zo is het aantal vaste rubrieken uitgebreid, de redactie op peil gebracht en wordt door drukkerij Olbo uit Hardenberg met ingang van dit seizoen in full color gedrukt. “Bij een club als PEC Zwolle is sprake van een professionele groei op allerlei gebieden, dat willen wij met deze uitgave ook nastreven”, aldus de makers.

Daarnaast is de oplage gestegen naar 1500 exemplaren, wat aangeeft dat de supportersclub qua ledenaantal flink gegroeid is. De eerste editie bevat, naast informatie over de Supportersvereniging en de Kids Club, ook interviews met Jesper Drost en Fred Benson en verhalen over PEC-coryfeeën Ben Hendriks en Gerrit Voges. ‘Onder de Peperbus’ komt dit seizoen in ieder geval vier keer uit.

De redactie staat open voor onderwerpen en suggesties en is te bereiken via redactie-odp@supporterspeczwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Eerste ‘Onder de Peperbus’ voor Ron Jans”

  1. De knipoog van de hoofdtrainer spreekt boekdelen.

    En zo wil eenieder mee liften op het succes van PEC Zwolle. Niks mis mee maar je moet wel waken voor overkill.

Reacties zijn gesloten.