Rondleiding door De schatkamer van Overijssel

Zwolle – Wat ligt er nou eigenlijk zoal, daar in de archieven van het Historisch Centrum Overijssel? Ontdek de schatkamer van Overijssel tijdens een rondleiding! De schatkamer van Overijssel
.

Tijdens deze rondleiding maakt u kennis met het HCO: wie zijn wij en wat doen wij. U wordt rondgeleid door het bijzondere gebouw en krijgt een indruk van de collecties: 18 km archieven, foto’s, affiches, films en een bibliotheek. Tevens brengt u een bezoek aan één van onze depots, normaal niet toegankelijk voor publiek, waar u onze topstukken te zien krijgt.

 De rondleiding start op maandag 11 november 2013 om 13:30 uur in het Historisch Centrum Overijssel. U wordt ontvangen met een kop koffie/thee en een lekkernij. Duur van de rondleiding is circa 2 uur.

Aanmelden en kosten
U kunt zich opgeven voor deze rondleiding door een e-mail te sturen naar contacthco@historischcentrumoverijssel.nl of telefonisch via 038 426 6300. Vermeld bij opgave uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

De kosten voor de rondleiding bedragen € 10,- per persoon. Dit is inclusief gids, koffie/thee en een Zwolse lekkernij. (Ter plaatse te voldoen)

Programma rondleidingen
De rondleiding ‘De schatkamer van Overijssel’ is onderdeel van ons programma rondleidingen. Rondleidingen zijn normaliter mogelijk vanaf 7 personen, maar voor deze extra bijeenkomst is iedereen welkom, of u nu alleen komt, met z’n tweeën of met meer!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)