Hedon haalt Nielson naar de Suyderseezaal

Zwolle – Nielson, ook wel Niels Littooij, werd bekend als finalist van het TV programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Al tijdens het programma scoorde hij een enorme hit met Beauty & The Brains en sindsdien is de jonge singer-songwriter niet meer weg te denken uit het Nederlandse poplandschap. Vrijdag 8 november treedt hij op bij Hedon in de Suyderseezaal van de IJsselhallen. Support is er van Judy Blank.

nielson_met_gitaar_persfoto.jpg

Tijdens de eerste editie van het goed bekeken programma van Giel Beelen scoorde Nielson al een enorme hit met Beauty & de Brains. Dit nummer stond maandenlang in de top 10 van de Single Top 100 en de iTunes chart. Het nummer Hoe, in samenwerking met Miss Montreal, werd een even grote, zo niet nog grotere hit. Als klap op de vuurpijl werd Nielson ook nog genomineerd voor een 3FM Award in de categorie Beste Single. Ondanks de vele successen is het wachten nog steeds op het eerste volledige album van Nielson dat begin volgend jaar zal uitkomen.

Net als Nielson is Judy Blank bekend van het programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Tijdens de tweede editie was ze één van de zes finalisten en won ze een optreden op North Sea Jazz. Tijdens deze show was de Amerikaanse blues muzikant Seasick Steve zo onder de indruk van haar dat hij Judy het podium op vroeg. Judy Blank schrijft intieme, eerlijke popsongs met diepe teksten die je aan het denken zetten maar nooit topzwaar zijn.
 

NIELSON
Support: JUDY BLANK

Locatie                        : Suyderseezaal (IJsselhallen), Zwolle
Wanneer                     : Vrijdag 8 november
Open                          : 20:30 uur
Aanvang                     : 21:00 uur 
Entree :                       : € 13,50

Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar viawww.hedon-zwolle.nl en bij de Plato in Zwolle. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Het podium laat daarom weten snel te handelen om teleurstelling te voorkomen.  

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)