Hedon haalt K’s Choice naar Zwolle

Zwolle – Sarah en Gert Bettens van K’s Choice hebben een nieuw album opgenomen onder de naam Bettens. Het nieuwe album Waving The Sun is geïnspireerd op een expeditie naar Antarctica. Hedon presenteert Bettens op dinsdag 12 november in de Suyderseezaal van de IJsselhallen. Naast nummers van het nieuwe album zullen ook de bekende hits van K’s Choice voorbijkomen. Support is er van A Fragile Tomorrow.

Het is een spannend, sfeervol en onvoorspelbaar album geworden. Waar eerste single Surrenderzonder problemen op één van de albums van K’s Choice had gepast, zijn andere composities van het album instrumentale sfeerstukken die goed geschikt zouden zijn als soundtrack voor een film. De plaat roept een constante, licht melancholische sfeer op bij de luisteraar. Waving The Sun is een fraaie toevoeging op het imposante oeuvre van Sarah en Gert Bettens. De band kijkt er naar uit om de nieuwe nummers live te spelen.

Gert legt uit: "Professioneel zijn mijn zus en ik K’s Choice geweest voor het grootste gedeelte van ons volwassen leven. Dus toen de kans zich voordeed om onze allereerste filmdocumentaire te doen, over een record brekende Antarctica expeditie, gaf het ons de mogelijkheid om compleet out-of-the-box te denken en muzikale composities te maken zonder vast te zitten aan een muziekgenre of bandnaam".

K’s CHOICE presents: BETTENS
Support: A FRAGILE TOMORROW

Locatie                        : Suyderseezaal (IJsselhallen), Zwolle
Wanneer                     : Dinsdag 12 november
Open                          : 20:00 uur
Aanvang                     : 21:00 uur 
Entree :                       : € 31,50

Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar viawww.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de avondkassa van de IJsselhallen op de dag van het concert.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)