Studio Momoki exposeert in Katholieke Pabo

Zwolle – Tot en met 30 november toont Ilse Gerritsen, werkzaam onder de naam Studio Momoki, haar illustraties tijdens een expositie op het Leerplein van Katholieke Pabo Zwolle.

momoki.jpg

Eigen foto 

Sinds 2007 is Ilse Gerritsen werkzaam als zelfstandig illustrator en werkt onder de naam Studio Momoki voor uiteenlopende opdrachtgevers. Haar illustraties komen digitaal tot stand en kenmerken zich door hun duidelijke vormtaal. Vrolijke beelden, vaak met frisse kleuren, vriendelijke karakters en een vleugje humor! Tijdens de expositie wordt er zowel vrij werk als werk in opdracht geëxposeerd. Ook is er aandacht voor hoe een digitale illustratie tot stand komt. Voor de KPZ is dit de eerste expositie sinds de verbouwing van de mediatheek en het nieuwe Kennislandschap. De expositieruimte bevindt zich op Het leerplein in het hart van het Kennislandschap. Hier zullen verschillende vormen van presentaties, exposities en lezingen, maar ook gezamenlijke activiteiten vanuit de opleiding plaatsvinden.

Daarnaast zullen er activiteiten plaatsvinden voor nascholing voor leraren en voor de basisscholen in de regio. De expositie van Studio Momoki is gratis te bezoeken door belangstellenden op werkdagen van 14.30-16.30 uur en op dinsdag- en donderdagavond van 19.00-21.00 uur. U kunt zich melden bij de receptie van de KPZ.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)