Boekenfestijn in de IJsselhallen

Foto van auteur

Zwolle – Voor iedereen die van een boek houdt of geïnteresseerd is in hobby-artikelen, loont het de moeite om naar het Boekenfestijn in de IJsselhallen in Zwolle te komen. Elk jaar halen tienduizenden bezoekers hier hun boeken-, hobby- en cadeauvoordeel voor de feestdagen. Vanaf donderdag 14 tot en met zondag 17 november staan er weer een miljoen gunstig geprijsde nieuwe boeken en hobby-artikelen uitgestald. Even rondsnuffelen kost niets; de toegang en het parkeren zijn namelijk gratis.

Op rijen tafels liggen heel veel nieuwe boeken per categorie uitgestald; Nederlandse en Engelse romans, strips, sprookjes en jeugdboeken, maar ook boeken over koken, reizen, kunst, geschiedenis, natuur, computers, films en muziek. Op het Boekenfestijn is tevens van alles voor hobby en creatieve activiteiten te vinden: zoals decoratie artikelen, hobbyboeken, kleurboeken, stickers, schrijfgerei, puzzels, spellen en nog veel meer. Ook leuk voor in de schoen of om cadeau te geven tijdens de feestdagen.

Vriendelijk voor de portemonnee

Vorig jaar verwoordde een bezoeker het zo mooi: „Met andere en meer boeken en hobby-artikelen thuiskomen dan gepland, dat overkomt mij nagenoeg altijd op het Boekenfestijn. Je hebt in je hoofd waar je naar op zoek bent, maar terwijl je aan het zoeken bent, stoot je op zoveel andere interessante dingen dat je plots met heel veel meer in je hand staat. Zelfs voor een paar tientjes kom je hier met stapels boeken en cadeaus thuis.”

 

Mis het niet!

Zeventien keer per jaar staat het Boekenfestijn in een stad in Nederland of België. Het Boekenfestijn in de IJsselhallen in Zwolle is donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 november geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Op zondag 17 november zijn de deuren open tot 18.00 uur. De IJsselhallen is prima te bereiken met het openbaar vervoer en voor betalende klanten van het Boekenfestijn is parkeren voor de deur gratis. De toegang is ook alle dagen gratis. Voor meer informatie kijk op www.boekenfestijn.com.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Boekenfestijn in de IJsselhallen”

Reacties zijn gesloten.