Familieklucht rond Sinterklaas

Zwolle – Voor het negende seizoen op rij brengt Van Hoorne Entertainment een komische en muzikale familieklucht rondom Sinterklaas naar het theater. Een gloednieuw verhaal, maar met de bekende karakters Karel de Kok, Hofdame Frandolien, Hoofdlakei Franciscus en natuurlijk Sinterklaas en zijn pieten. Dit hilarische avontuur beleeft Sinterklaas, samen met jou, op zondag 24 november in Odeon Theater te Zwolle.

Het verhaal. Het loopt tegen 5 december en de Sint logeert zoals gewoonlijk op het kasteel van zijn goede vriend Koning Klaagmaarniet. Normaal gesproken is dit kasteel een oase van rust, maar dit jaar lijkt het allemaal anders te lopen. Sinterklaas is namelijk zijn grote Boek kwijt. Zonder dit boek weet Sinterklaas niet welk cadeautje naar welk kind moet! Een regelrechte ramp… Kunnen Karel de Kok en zijn vrienden dit probleem oplossen, of is het toch de Prutspiet die van meer weet? En wat doet Hoofdlakei Fransiscus op die vreemde plek?

De voorstellingen van Karel de Kok zijn al jaren hét favoriete Sinterklaasuitje voor zowel kinderen als hun (groot)ouders. Ook dit jaar belooft het weer een hilarisch avontuur te worden met veel muziek en vooral veel doldwaze humor. Na de voorstelling komen Karel de Kok, zijn vrienden, maar ook Sinterklaas met zijn pieten naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet met het publiek.
Zondag 24 november, aanvang 11:00 uur, Odeon Theater, Blijmarkt 25, Zwolle.   
Kaartprijs vanaf € 12,00. Reserveringen: 038-428 82 88 of www.odeondespiegel.nl. Exclusief reserveringskosten. Voor meer informatie kijk op www.kareldekok.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)