Brits rockduo Drenge naar Zwolle

Zwolle – Hedon en Let’s Get Lost presenteren op donderdag 14 november Drenge in Het Vliegende Paard te Zwolle. De band maakt energieke, vuige garage rock geïnspireerd door de grunge periode in de jaren ’90. Eerder dit jaar werd de kleine zaal van Paradiso kapot gespeeld en verrasten ze al op het nieuwe Best Kept Secret Festival.

drenge_colour_21.jpeg

De eerste single Bloodsports van debuutplaat Drenge geeft perfect de onweerstaanbare energie van deze jonge honden weer. Elk nummer leunt op een lekkere, zware gitaarsound en de twee broers zijn het bewijs dat niet elk duo als The White Stripes of The Black Keys hoeft te klinken. Rauw, meedogenloos, koortsig en woedend, dit zijn termen die een liveshow van Drenge het beste omschrijven. Ze nemen de luisteraar mee in een duizelingwekkende, verslavende achtbaan.

Let’s Get Lost is een platform dat mensen kennis laat maken met mooie Indie-gerelateerde muziek. Let’s Get Lost organiseert concerten op verschillende locaties in Zwolle. Daarnaast is er eens per jaar het Let’s Get Lost Festival.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)