Jopie van Kilsdonktoernooi WRZV Zwolle

Zwolle – Op zaterdag 4 januari as. organiseert Zaalvoetbalvereniging WRZV het 36ste Jopie van Kilsdonktoernooi. Gedurende deze dag strijden zaalvoetbalteams uit de gehele regio in de WRZV hallen om de felbegeerde Jopie van Kilsdonk wisselbeker.

 

Het Jopie van Kilsdonktoernooi wordt nu alweer voor de 36ste keer georganiseerd door de WRZV Zaalvoetbalvereniging. Het is een toernooi, wat in de “zaalvoetbalwereld” grote bekendheid geniet.  Dit jaar is de organisatie voornemens om het nog grootser aan te pakken! “ik wil het Zwolse zaalvoetbal in de stad, maar zeker ook regionaal weer op de kaart zetten, zoals ook eind jaren 80 en begin 90’er jaren het geval was. Dit jaar is het streven om met maar liefst 32 teams het toernooi te spelen en dat gaat gezien de aanmeldingen zeker lukken, omdat we op dit moment al op 18 inschrijvingen staan.

Het Jopie van Kilsdonktoernooi moet net als een aantal jaren geleden weer een gezellige familie  happening worden waar overdag wordt gevoetbald en s ’avonds met je vrienden en / of familie  onder muzikale begeleiding van een DJ de avond gezellig wordt afgesloten”, aldus Freddy Eikelboom, voorzitter van Zaalvoetbalvereniging WRZV. 

 

Zowel teams uit de stad als ook buiten de stad kunnen zich inschrijven voor het toernooi. Het toernooi staat bekend om zijn gezelligheid, sportiviteit maar zeker ook de grote attractiviteit door onder andere de (regionale) deelnemende teams. Er is plaats voor maximaal 32 team, wie verdeelt over de twee zalen zullen strijden om de felbegeerde wisselbeker. De laatste editie is gewonnen door het WRZV team Bola-Lah!. Zijn wonnen in 2012 pas na strafschoppen en een zinderende finale van het team De Wijk uit De Wijk.

 

Uiteraard heeft de WRZV Zaalvoetbalvereniging de sportiviteit en Fair Play zeer hoog in het vaandel. De winnaar van de Fair Play wordt natuurlijk beloond met de sportiviteitsprijs.

 

Het toernooi begint op zaterdag 4 januari rond 9:30 uur en de prijsuitreiking is om circa 18:30 uur. De avond wordt op een gezellige en feestelijke wijze afgesloten. 

 

De deelname kosten bedragen € 65,- per team en inschrijven is vanaf nu mogelijk door een inschrijfformulier af te halen bij de WRZV- hallen of u kunt een digitale versie aanvragen door een mail te sturen naar: voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)