Damesteams bij Jopie van Kilsdonktoernooi

Zwolle – Op zaterdag 27 december as. organiseert Zaalvoetbalvereniging WRZV het Jopie van Kilsdonktoernooi. Voor de herenteams is het inmiddels de 37ste keer dat het toernooi wordt georganiseerd. Het toernooi heeft dit jaar een primeur, omdat ook het 1e Jopie van Kilsdonktoernooi voor dames gelijktijdig wordt georganiseerd. Gedurende de hele dag strijden dames- en herenzaalvoetbalteams uit de gehele regio in de WRZV hallen om de felbegeerde Jopie van Kilsdonk wisselbekers.

“Ik ben blij, dat we ook dit jaar met liefst 25 teams gaan strijden om de Jopie van Kilsdonk Wisselbekers”, de animo was deze editie net zo groot als voorgaande jaren en het belooft een lange, maar zeker leuke en attractieve zaalvoetbaldag te worden, aldus Freddy Eikelboom, voorzitter van Zaalvoetbalvereniging WRZV. Het Jopie van Kilsdonktoernooi is een jaarlijks terugkerend zaalvoetbalevenement, dat door de WRZV Zaalvoetbalvereniging georganiseerd wordt. Het is een toernooi, dat in de ‘zaalvoetbalwereld’ grote bekendheid geniet. Dit jaar is de organisatie voornemens om het nog grootser aan te pakken!

“Het mooie aan dit toernooi is, dat voor het eerst in de WRZV hallen ook weer damesteams deelnemen uit zowel Zwolle, als ook uit de regio. Het deelnemersveld bij de heren bestaat ook weer uit een hoog niveau met de aanwezigheid van teams uit de eigen WRZV zaalvoetbalcompetitie, maar ook daarbuiten. We zien ook dat vriendengroepen, veldvoetbalteams en zelfs teams van buiten de regio zich hebben ingeschreven voor het toernooi. En daar doe je het voor”!, vertelt Freddy Eikelboom, voorzitter Zaalvoetbalvereniging WRZV.

De titelverdediger Bordeaux Groen is helaas niet van de partij om de titel te verdedigen, maar finalist FC Friends is er wel bij om een gooi te doen naar de felbegeerde wisselbeker.

“Het toernooi is een mooie aftrap voor een driedaags zaalvoetbalevenement, want we organiseren samen met Sportservice Zwolle op maandag 29 en dinsdag 30 december het 2e Zwols Jeugdkampioenschap zaalvoetbal en in de avonduren wordt het Jo van Marle toernooi voor de Zwolse veldvoetbalclubs georganiseerd” besluit Eikelboom. 

Uiteraard heeft de WRZV Zaalvoetbalvereniging de sportiviteit en Fair Play zeer hoog in het vaandel staan. De winnaars van de Fair Play prijs worden natuurlijk beloond met de sportiviteitsprijs. 

Het toernooi begint op zaterdag 27 december rond 9.30 uur en de prijsuitreiking is om circa 18.00 uur.

Iedereen is welkom om deze op voorhand al geslaagde zaalvoetbaldag bij te wonen en de toegang is GRATIS!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)