Workshop voor muzikanten bij Voorwaarts

Zwolle – Muziekvereniging Voorwaarts organiseert in samenwerking met de muziekdocenten die in Domusica en het Voorwaartsgebouw lesgeven een workshop voor muzikanten die de trompet-trombone of de saxofoon bespelen.

Het is de bedoeling dat in de loop van het komend seizoen een jeugd theater/bigband bij de vereniging wordt opgezet.Onder leiding van Martin en Hans Oosterwijk zullen een aantal beroemde nummers uit de theater/bigbandmuziek onder de loep worden genomen. Ook zal de High More Bigband uit Hoogeveen van de partij zijn zodat een uitgebreide ritmegroep klaar staat om het geheel te ondersteunen.De workshop is 23 november en begint rond 12.30 en zal rond 16.30 afgesloten worden met een presentatie die ook voor publiek toegankelijk is. Ook zijn er dan bestuursleden van Voorwaarts aanwezig om eventuele vragen omtrent de vereniging te beantwoorden.

 

De workshop zal plaatsvinden in de grote zaal van gebouw Domusica aan de Radewijnstraat no 10.Eventuele aanmeldingen voor de workshop kunnen zich melden bij muziekvereniging Voorwaarts, tel. Henk van Raaij 06-43481029 of Andre Klappe 06-16888013 of kijk ga naar onze website www.voorwaarts-zwolle.com

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)