Themabijeenkomst ondernemers over Spoorzone

Zwolle – Het project Spoorzone gooit hoge ogen in Zwolle. Vanwege het beoogde eindresultaat – een levendig stadsdeel om in te wonen, werken en ondernemen – én vanwege de economische spin-off van dit infrastructurele knooppunt. Op donderdag 21 november organiseert Dommerholt Advocaten een ondernemersbijeenkomst in City-Post.

De gemeente Zwolle, de provincie Overijssel en NS en Prorail investeren samen 101 miljoen euro in de spoorzone in Zwolle. Met het geld wordt het stationsgebied getransformeerd tot een belangrijk knooppunt voor alle vormen van vervoer, het kloppend hart van de regio Zwolle. City-Post is één van de nieuwe initiatieven die ontstaan in het gebied rond het Zwolse station. In het voormalige postsorteercentrum huren meer dan dertig kleine ondernemingen werkruimte. Het model van flexibiliteit, samenwerking en eigenheid slaat aan. Dit concept laat zien hoe ondernemers in de veranderde economische omstandigheden nieuwe kansen ontdekken en benutten. Over deze ontwikkelingen wordt tijdens de themabijeenkomst gesproken door drie gasten: Remko Heeren (DC Vastgoedontwikkeling), wethouder René de Heer (Economische Zaken) en Harke Plas (Dommerholt Advocaten).

Dommerholt Advocaten wil ondernemers in de regio graag behulpzaam zijn bij het creëren van nieuwe marktkansen. Dommerholt Advocaten is het full-service advocatenkantoor van Noordoost-Nederland dat zich richt op ondernemers, ondernemingen en zorg- en welzijnsinstellingen.

Het programma begint om 16.00 uur met een hapje en drankje. Tussen 17.00 en 18.00 uur wordt afgerond met een netwerkborrel en desgewenst een rondleiding door het gebouw, met uitzicht over het gebied Spoorzone. City-Post is gevestigd aan de Westerlaan 51 in Zwolle. Er is voldoende parkeergelegenheid. Deelname is kosteloos voor Zwolse ondernemers en bestuurders. Aanmelden kan via www.dommerholt.nl/nl/bijeenkomst-city-post.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)