Sint & Pieten in Stadshagen

Zwolle – Goed nieuws voor alle kinderen in Stadshagen! Ook dit jaar heeft de Sint Stadshagen weer in zijn agenda staan. Hij voelt zich altijd enorm welkom en de Pieten verheugen zich weer op het smullen met zoveel mogelijk kinderen in Stadshagen.

Op zaterdag 23 november komt hij aan bij de Milligerplas in Stadshagen en gaat daarna in vrolijke optocht met alle Pieten en kinderen door de wijk. Dit alles onder muzikale begeleiding van muziekvereniging Kunst na Arbeid. In het winkelcentrum wacht hem een warm welkom waarna hij en zijn trouwe vrienden naar het Cultuurhuis gaan voor een Meet & Greet met kinderen van 4 tot 8 jaar. Toegang is gratis, maar vol is vol.

 In de lees verder de route met een plattegrond. 

route_sinterklaasoptocht_2013.jpg

Programma: 
ZATERDAG 23 NOVEMBER – INTOCHT 
13.30u: Aankomst Milligerplas
14.00u: Start optocht door de wijk
15.00u: Aankomst Winkelcentrum Stadshagen
15.30u: Meet & Greet in Cultuurhuis (voor kinderen van 4-8 jaar)
 Route: Sterrenkroos, Fonteinkruid, Werkerlaan, Mastenbroekerallee, Klokkengieterlaan, Glazenmakerstraat, Herautstraat, Pottenbakkerstraat, Turfdragerstraat, Uurwerkerstraat, Klokkengieterpad, Twistvlietpad, Binnendijkstraat, Frankhuizerallee, Belvédèrelaan, Winkelcentrum Stadshagen.

Een week later, op zaterdag 30 november, kunnen kinderen met de Pieten zingen, dansen en lol maken terwijl ze samen smullen van allerlei lekkernijen in de tent in Winkelcentrum Stadshagen. Haal een gratis toegangskaartje op bij Kinderwinkel Spruit en kies uit een ‘smulsessie’ om 10.00u, 11.00u, 12.00u, 14.00u of 15.00u.
 Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de vele toegewijde vrijwilligers van WIJKSTICHTING STADSHAGEN TOTAAL (www.stadshagentotaal.nl)

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)