Wegwerkzaamheden Dorpsweg, Windesheim

Zwolle – Aan de Dorpsstraat (Windesheim) vinden van maandag 18 november tot met maandag 9 december wegwerkzaamheden plaats. Het gaat om het gedeelte tussen de Wijheseweg en de spoorlijn.

 

Gedurende de werkzaamheden is de Dorpsstraat afgesloten voor doorgaand verkeer en gelden er omleidingsroutes. Voor bewoners blijven de woningen toegankelijk. Wel moeten zij soms elders parkeren. De werkzaamheden vinden plaats in drie fases om de Dorpsstraat zo bereikbaar mogelijk te houden voor bewoners. Tijdens de werkzaamheden wordt onder andere de rijbaan opnieuw geasfalteerd, een verhoogd plateau aangelegd op de kruising Dorpsstraat / Vrijhofweg, worden de in- en uitritten bestraat en komt er een drempel op de plek waar de bebouwde kom begint.

Fases

Tijdens alle fases wordt overdag gewerkt tussen 7.00 en 16.00 uur. 

  • Fase 1: maandag 18 november t/m maandag 2 december. Gewerkt wordt op het gedeelte vanaf de spoorlijn tot aan de Geert Grooteweg
  • Fase 2: woensdag 27 november tot en met maandag 2 december. Gewerkt wordt vanaf de Dorpsstraat t.h.v. nummer 7 tot aan de Wijheseweg. 
  • Fase 3: dinsdag 3 december tot en met maandag 9 december. Gewerkt wordt vanaf de Geert Grooteweg tot en met de Dorpsstraat t.h.v. nummer 7. 

 

Omleidingsroutes

Verkeer vanuit Wijhe met bestemming Windesheim kan rijden via Herxen – Bulderingsweg – Windesheimerweg en omgekeerd. Verkeer vanuit Zwolle kan rijden via Jan van Arkelweg – Kattenwinkelweg – Fabrieksweg – Windesheimerweg en omgekeerd. De omleidingen worden ook aangegeven op borden langs de weg. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)