WRZV De Boog 25 jaar

Zwolle – Dit kalenderjaar bestaat WRZV De Boog 25 jaar! WRZV De Boog: de zaalvoetbalvereniging voor jongeren met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking in Zwolle!!

In dit jubileumjaar heeft de vereniging al meerdere geweldige activiteiten met elkaar kunnen vieren (o.a. dag bij Landstede/PEC Zwolle, feestavond met buffet en muziek en de jubileumkrant). WRZV De Boog gaat dit feestjaar op gepaste wijze afsluiten met een voetbaltoernooi voor onze eigen teams en de teams die al jarenlang onze vaste gasten zijn. Totaal gaan er 22 teams voetballen in vier verschillende poules. De teams komen uit de wijde omgeving van Zwolle (o.a. Kampen, Meppel, Dronten, ’t Harde, Ommen) en uiteraard uit Zwolle. Dit  Jubileumtoernooi wordt gehouden op zaterdag 23 november a.s. in de WRZV-hallen van 9.00 uur tot 15.00 uur in de WRZV-hallen.

Daarnaast nodigt WRZV De Boog iedereen uit die op een of andere wijze betrokken is (geweest) bij WRZV De Boog van harte uit om op 23 november a.s. het jubileumjaar met ons af te sluiten. We denken dan aan spelers, vrijwilligers, stagiaires, ouders, sponsoren, scheidsrechters, bestuursleden, “Vrienden van WRZV De Boog”en andere belangstellenden, die in het verleden en heden met onze unieke vereniging te maken hebben (gehad).

 

Onder  het motto “Hoort zegt het voort”, hoopt ce organisatie vele mensen te ontmoeten  op zaterdag 23 november a.s. in de vertrouwde WRZV-hallen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)