Landstede Volleybal nog altijd lijstaanvoerder

Zwolle – Woensdagavond speelde Landstede Volleybal de competitiewedstrijd tegen Abiant/Lycurgus tijdens een midweekse competitieronde. Het was geen makkelijke strijd voor de landskampioen van vorig seizoen, maar uiteindelijk stond er toch 0-3 op het scorebord.

In het begin van de wedstrijd blijven de ploegen dicht bij elkaar en gaan ze wisselend aan de leiding. Boven de 20 pakt Lycurgus een voorsprong, maar weet het de set niet af te maken. Ook Landstede Volleybal laat een setpoint liggen, maar uiteindelijk lukt het toch en trekt Landstede Volleybal de set naar zich toe, 28-30. Ook in de tweede set is het geen makkelijke strijd voor Landstede Volleybal. Het pakt wel eerst de leiding, maar daarna neemt Lycurgus het over. Vanaf 13-13 loopt de landskampioen uit op de thuisploeg en het wint de set met duidelijke cijfers: 17-25.

In de derde set herpakt Lycurgus zich en lijkt deze naar Lycurgus te gaan. Voor Lycurgus is dit het moment om terug te komen in de strijd. Bij een stand van 24-21 is het bijna afgelopen, maar Landstede Volleybal weet de achterstand mooi weg te werken. Ook de setpoint bij 25-24 weet Lycurgus niet af te maken en de set, en de wedstrijd, gaan naar Landstede Volleybal, 25-27 (0-3).

Zaterdag 23 november is het voor Landstede Volleybal alweer tijd voor het volgende duel, namelijk tegen Kootfin Taurus. De ploeg uit Houten is nieuw in de eredivisie, maar staat desondanks knap tweede, onder Landstede Volleybal. Wil je bij deze spannende strijd aanwezig zijn? Bestel je kaarten via tickets@landstede.nl.

Bron: landstedevolleybal.nl 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)