Gratis op de foto met de Sint in hartje Zwolle

Zwolle – Op zaterdag 30 november tussen 11.00 en 13.00 uur komt Sinterklaas met zijn Pieten naar de Grote Markt! Alle kinderen van Zwolle zijn uitgenodigd om samen met de Sint op de foto te gaan en met een beetje geluk krijg je ook nog een handje pepernoten!

 

_mg_7945.jpg  

 

De foto’s worden gemaakt door fotografen van de stichting “Groeten uit Zwolle” en worden dezelfde dag nog gratis online beschikbaar gesteld op www.groetenuitzwolle.nl. De stichting  organiseert de “op de foto met Sint-actie” om aandacht te vragen voor Help Portrait Zwolle 2013, een evenement dat 14 december plaats vindt in de Spiegel. Op de Grote Markt worden daarom die dag ook ansichtkaarten uitgedeeld met de vraag: Wie gun jij een Portret? “Met de kaart, als flyer, nodigen we mensen uit om goed om zich heen te kijken” zegt voorzitter Marc Hollander. “wie verdient er een portret?”

De foto’s van de “op de foto met Sint-actie” zijn voor iedereen terug te vinden op www.groetenuitzwolle.nl. Op deze site kunt u ook terecht voor meer informatie over de stichting en help Portrait Zwolle 2013.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)