Studenten zetten zich in voor goed doel

Zwolle – Ruim 80 studenten van Christelijke Hogeschool Windesheim zijn een studentenonderneming begonnen en willen zich graag inzetten voor ‘social entrepreneurship’. Hierbij denken zij aan een goed doel in de regio Zwolle, waarvoor zij zich in de periode van 16 t/m 19 december 2013 willen inzetten.

Het initiatief is om een goededoelenweek te organiseren waarbij de verschillende studentondernemingen acties gaan uitvoeren om een financiële bijdrage te kunnen leveren aan een goed doel. Het liefst zouden zij een concreet doel hebben, hierbij valt te denken aan een speciale fiets voor minder valide mensen of een ander specifiek doel.

Vrijwilligersorganisaties hebben tot 2 december de tijd om hun ideeën aan te leveren, dus wees er snel bij! Op 5 december nemen de studenten een besluit en maken bekend voor welk doel zij zich zullen inzetten. Heb jij een concreet doel waar zij deze goede doelenweek voor kunnen organiseren? Neem dan rechtstreeks contact op met de studentenondernemingen via sewincubator@gmail.com.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)