Behoefte aan iPadcafé in Zwolle

Zwolle – De mogelijkheden van een iPad of Tablet zijn enorm, maar je moet het wel weten. Daarom start Bibliotheek Zwolle elke maandag een maandelijks iPadcafé. Oud- raadslid John van Boven, en trotse bezitter van een Ipad Air, opende het bijzondere café. Er blijkt een behoefte voor dit café te zijn. Er kwamen maandagmiddag maar liefst 30 geïnteresseerden op de opening van het Ipadcafé af.

 

25-11-2013_opening_ipad_cafe-bibliotheek-john_van_boven_01.jpg 

 

Het iPadcafé is voor iedereen die meer wil weten over de iPad of Tablet, leuke ideeën wil opdoen of op de hoogte wil zijn van de allernieuwste of allerhandigste apps. Samen met andere iPad bezitters gaat men leuke apps ontdekken en ervaringen uitwisselen, onder deskundige begeleiding. Het iPadcafé start op maandagmiddag in het café van de bibliotheek aan de Diezerstraat. De toegang was gratis. Het iPadcafé zal, bij voldoende belangstelling, iedere laatste maandag van de maand plaatsvinden van 13.00-15.00 uur. In december is het iPadcafé op maandag 16 december.

 

25-11-2013_opening_ipad_cafe-bibliotheek-john_van_boven_04.jpg  

 

25-11-2013_opening_ipad_cafe-bibliotheek-john_van_boven_02.jpg

 

25-11-2013_opening_ipad_cafe-bibliotheek-john_van_boven_03.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

20 gedachten over “Behoefte aan iPadcafé in Zwolle”

  1. Eigenlijk moeten de prijzen voor die ipads van Apple wat lager zijn .Ik ben ook in het bezit ervan maar om mij heen zijn mensen die er graag eentje willen maar vinden de prijs daarvoor zo hoog.

  2. De bieb kan weinig doen aan de prijzen fan de iPad. Ervis tegenwoordig een winkel in gebruikte Apple apparatuur: Leapp in de oude Xando winkel.
    Er waren gisteren ook mensen met een ander tablet dan een iPad.

    Gebruik van naam iPad gaat van merk naar soort. Net zo als Spa blauw niet meer een merknaam is, maar aanduiding voor mineraalwater.

  3. Dat is leuk en aardig @John01vanboven, dat Maggi-effect. Maar een iPad IS een tablet. Dus ook al zou een iPad synoniem staan voor tablet, dan nog zou je één van de twee benoemen, en niet alle twee.

  4. Overigens, als dat zou gebeuren, zou ik hier een reactie plaatsen over dat je met het alleen benoemen van de iPad je de andere tablets onterecht schaart onder de noemer iPad.

  5. iPad is een tablet, gen ik met je eens.
    Alleen, café is bedoeld voor de beginnende gebruiker. En ik vraag me of of zij voldoende op de hoogte zijn van de terminologie.

  6. Mooi initiatief!Denk dat een tablet uitermate geschikt is voor ouderen. De kans dat je virussen en dergelijke te pakken krijgt is een stuk kleiner dan wanneer men een oude pc gebruikt. De tablet is tevens een stuk eenvoudiger en gebruiksvriendelijker. Het nodigt bovendien sneller uit want je pakt hem zo op en gaat lekker op de bank zitten.

  7. Zo te zien kan John van Boven zelf nog niet zo goed met de tablet omgaan. Maakt niet uit goed dat senioren daarmee leren spelen ook om contact te houden met familie.

  8. Heeft meer te maken met toetsen verkeerd raken en onzorgvuldig tekst controleren. En weinig met al dan niet kunnen omgaan met tablet.

  9. Japser je zou niet meer reageren op mij toch? Nu doe je dat toch. Jij bent aan het stalken en beschuldigd mij daarvan. Eigenlijk ken je niet zonder mij soms?

Reacties zijn gesloten.