PEC Zwolle shirt levert geld op voor goed doel

Zwolle – Maandag vond in het IJsseldelta stadion de uitreiking plaats van het gesigneerde PEC Zwolle shirt dat onlangs geveild werd via de website www.metpectegencf.nl. Het shirt met handtekeningen van de Zwolse selectie bracht het geweldige bedrag op van € 400,- dat geboden werd door dhr. De Rhoter.

 

img_4099.jpg 

 

De opbrengst van het shirt zal volledig ten goede komen aan onderzoek naar de genezing van CF, oftewel taaislijmziekte. CF is nog steeds één van de meest voorkomende erfelijke aandoeningen met een beperkte levensverwachting. Het is een chronische aandoening dat tot op heden nog niet te genezen is. De NCFS behartigt de belangen van mensen met CF en hun omgeving, en zet zich in voor het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek. PEC Zwolle wilde graag haar bijdrage leveren in de strijd tegen deze ziekte en heeft daarom het gesigneerde shirt ter beschikking gesteld om geld in te zamelen. Edward van Wonderen (Algemeen directeur PEC Zwolle) overhandigde maandag het shirt aan Johanna Vermeulen van de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “PEC Zwolle shirt levert geld op voor goed doel”

  1. Wow wat zetten ze zich in, een shirt ( wat gesponsord is) met daarop handtekeningen van spelers ( die ook betaald worden)… Met andere woorden, goede zier maken met 0 inzet…

  2. Lachwekkend en tegelijkertijd ook triest om te zien dat je zelfs op zo’n positief artikel nog iets negatiefs kan verzinnen.. Weet niet precies wat Hoefijzer met “zier” bedoelt, maar deze reactie is totaal misplaatst en niet relevant. Dit soort reacties verdienen zo min mogelijk aandacht. Echter vind ik het commentaar van de Taalpurist en FCZ zeer treffend.

Reacties zijn gesloten.