Kerstconcert in vernieuwde Opstandingskerk

Zwolle – Gospelkoor Testimony geeft samen met Gospel Choir Free o.l.v. Wibo Hijink een concert op zaterdag 21 december 2013. Dit gedeeltelijk interactieve concert vindt plaats in de vernieuwde Opstandingskerk te Zwolle. We zingen klassiekers in een nieuw jasje afgewisseld met hedendaagse Engels- en Nederlandstalige nummers. Daarnaast wordt het programma aangekleed met diverse acts die de nummers verbinden en het kerstverhaal belichten vanuit een verrassende invalshoek.

Gospelkoor Testimony is een enthousiast koor uit Zwolle (en omgeving). Wij, de leden van 16-40 jaar, staan onder leiding van Wibo Hijink die ons tijdens de wekelijkse repetities begeleidt op piano. We treden geregeld op en willen daarmee getuigen van wie God voor ons is en voor u wil zijn. Tijdens optredens worden we begeleidt door ons enthousiaste combo. Gospel Choir Free is een gospelgroep bestaande uit getalenteerde vocalisten en instrumentalisten. Alle deelnemers doen mee op projectbasis, dus de samenstelling van de groep is telkens anders. Dit maakt ieder project verrassend, fris en uniek. Centraal in onze projecten staat het zingen over Gods bevrijdende liefde en Zijn werk in ons en door ons heen, zowel in mooie als in moeilijke tijden.

Zaal open: 19.30 uur – Aanvang: 20.00 uur – Opstandingskerk – Esdoornstraat 25 – Zwolle. 
Tickets te bestellen via www.testimony.nl. Entree: 0 t/m12 jaar gratis i.c.m. volwassen ticket in de voorverkoop – 13 t/m 21 jaar €5,00 – 21+ €7,50.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)