Ryan Thomas langer bij PEC Zwolle

Zwolle – In navolging van Diederik Boer, Mustafa Saymak, Bart van Hintum en Jesper Drost heeft ook Ryan Thomas een nieuw contract getekend bij PEC Zwolle. De Nieuw-Zeelander, die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan, tekent een contract tot de zomer van 2018.

Thomas is erg blij met zijn nieuwe contract: ,,Ik denk dat er op dit moment geen betere plek voor mij is om mij als voetballer en als mens verder te ontwikkelen. De club is fantastisch en heeft een mooie toekomst voor zich. Daar wil ik de komende jaren graag deel van uit blijven maken.” Technisch directeur van PEC Zwolle Gerard Nijkamp is zeer te spreken over de contractverlenging: ,,Het is mooi om te zien hoe snel Ryan een plek in de hoofdselectie heeft verworven. Hij heeft in de afgelopen wedstrijden laten zien een erg goede voetballer te zijn. Als club hebben we een plan met hem om zijn doel te verwezenlijken, namelijk de beste speler van Nieuw-Zeeland te worden.”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Ryan Thomas langer bij PEC Zwolle”

  1. Dit zijn nou berichten waar ik vrolijk van word!
    Een heel talentvolle speler die zich vol overgave nog jarenlang voor PEC Zwolle wil inzetten. 😀

    Natuurlijk is het jammer als jongens als Lachman en Achenteh vertrekken, maar dan liever in de winterstop geld voor ze vangen dan komende zomer met lege handen staan.

  2. Geweldig nieuws voor Zwolle. Die jongen gaat met PEC een mooie toekomst tegemoet. Op naar zondag en die egels dr af knallen!!! Zwolluuuuhh

  3. Zit die zielige mascotte van de egels eigenlijk nog steeds ondergedoken, wat een jankers in dat dorp daar. Klap dr zondag maar weer eens goed over heen zwolle

  4. Hopelijk wordt het zondag een mooie pot voetbal van PEC Zwolle in Deventer zonder incidenten want daar koop je niks voor .Wens PEC heel veel succes en de drie punten nu eens binnenhalen

  5. Geweldig dat onze kiwi wel kiest voor een gezamenlijke toekomst, nu de wegen met Lachman en Achenteh zich scheiden. PEC Zwolle zal het toch moeten hebben van jonge spelers met potentie en spelers met een krasje die bij PEC Zwolle de kans krijgen om zich door te ontwikkelen. Dikke pluim voor het technisch beleid! En gewoon genieten dat PEC Zwolle met z’n begroting van 9 miljoen euro gewoon 2 internationals en een aantal jong internationals onder contract heeft staan. Noar Veur’n!

    p.s. onze aartsrivalen worden op geen stijl mooi te kakken gezet.

  6. Goed bezig bij PEC met het vastleggen van Ryan Thomas en de andere genoemde spelers!
    Als Lachman en Achenteh daadwerkelijk vertrekken naar grotere clubs is dat een bewijs dat de club een degelijk technisch beleid voert waar spelers veel baat bij hebben.
    Maar dan niet clubs van het niveau Utrecht of Groningen.
    Met de binnenkomende gelden moet PEC zich stap voor stap gaan wapenen tegen het verdere leegroven in de toekomst.

  7. Jammer dat zwaar bekraste spelers die hier een laatste kans hebben gekregen zich ook al snel te goed voelen voor Zwolle, pff zal wel de moderne mentaliteit zijn in combinatie met gladde zaakwaarnemers/zakkenvullers.
    Mooi dat Thomas wel heeft getekend en ik gun die jongen het beste.

  8. Een speler met heel veel potentie! Bij zijn debuut viel dat al gelijk op al was dat tegen de amateurs. Daarna (schijnbaar) moeiteloos het verder opgepakt tegen niet de minste clubs…..

Reacties zijn gesloten.