Bekijk GA Eagles-PEC Zwolle in Supporterscafé

Zwoille – Komende zondag speelt PEC Zwolle in Deventer de IJsselderby. Het uitvak is met ruim 400 Zwollenaren uitverkocht. Supporters die een kaartje hebben weten te bemachtigen voor deze wedstrijd worden opgeroepen ruim op tijd aanwezig te zijn bij het IJsseldelta stadion.

De bussen vertrekken in twee clusters vanaf het uitvak, waar ook de fouillering plaatsvindt. Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen in de bussen. De namen zoals opgegeven zullen bij het instappen gecontroleerd worden, aan de hand van geldige legitimatie en instapkaart. Vergeet dit dus niet mee te nemen. Voor de vele supporters die geen kaart hebben voor deze wedstrijd opent de Supportersclub haar deuren om zondag gezamenlijk live te kijken op groot scherm. Vanaf 11u is het Jupiler Supporterscafé geopend. Aftrap is om 14.30 uur.

Indeling bussen:

Bus 1 tot en met 4 vertrekken om 12.30 uur, aanwezig uiterlijk 12.10 uur. 
Bus 5 tot en met 8 vertrekken om 12.50 uur, aanwezig uiterlijk 12.30 uur.  

Graag eerst supporters uit de eerste vier bussen naar het instappunt. 

Laatste training zaterdag 
Zaterdagochtend om 10.00 uur traint de selectie van Ron Jans het laatst voor deze wedstrijd. De Supportersclub roept alle supporters op om deze laatste training te bekijken en de spelers te steunen. Via ingang 32 (voormalig Stentor tribune) kan je vanaf 09.30 uur vrij toegankelijk naar binnen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

40 gedachten over “Bekijk GA Eagles-PEC Zwolle in Supporterscafé”

  1. Men is weer over enthousiast wat de uitslag betreft zoals altijd koop ik op een sportieve wedstrijd en een juiste uitslag .Verder hoop ik dat de supporters van beide kanten zich correct gedragen.PEC Zwolle heel veel succes

  2. Ben het met Jasper eens, voetbalgeweld, ik haat het. De aanhang van deze clubs haat elkaar ook (althans de ééncelligen onder die aanhang). Het waarom is mij volstrekt onduidelijk….Die malloten verzieken het voor de echte supporters van beide clubs. Hup PEC!

  3. Go Ahead Eagles-PEC Zwolle

    sPECky 1-4
    br 1-7
    dick 1-2
    annetjuh 1-4
    japser D – @
    joppuh 2-0
    pecisback 0-38
    ElRey 1-2
    Zuidski 0-2

  4. Schaal is ook weer terug. Werd het ze toch iets te heet onder de voetjes voor zondag? 😀

    Vier personen, waarvan één vermomd als kerstman, kwamen de studio binnenlopen met de schaal. Op dat moment waren voorzitter Edwin Lugt van Go Ahead Eagles en technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC Zwolle in de studio. Het gesprek werd onderbroken door de ‘kerstman’ die de schaal terug kwam brengen.

  5. @Japser

    Lik(e) jij dan? Ik dacht dat je alleen maar zuigt!

    Mooi dat de kampioensschaal weer terug is bij de rechtmatige eigenaar. Ik neem aan dat de politie de daders niettemin nog steeds vervolgd wegens inbraak en diefstal.

  6. Van ene Eric uit Deventer op twitter

    Morgen echte en volledige verhaal over de #GAE schaal op @DeventerRTV . Unieke en ludieke actie van @Kowet supporters pic.twitter.com/IuHwSaPPPh

    Ik zag dat ze ook geld hebben gegeven voor de schade. Dat zou al met al toch genoeg moeten zijn om de aangifte in te trekken. Puberale actie die je niet te serieus moet aanpakken.

  7. Nou….. Dame, die gezichten leken mij geen pubers meer. En dan die reactie van de voorzitter van dat Deventer klubje, Zeer dubieus. Ook die reactie in het geheel van deze diefstal van ook rtv-oost. Eerst die uitzending van Bart Kieft, een dag na de diefstal, “op zoek naar de schaal” Het podium wat zij deze diefstal geven en ja hoor, in hun programma de schaal terug, wel allemaal heel veel (dubieuze) toevalligheden. Zondag gewoon winnen 1-3.

  8. Stadshagenees heeft het niet zo op schilders?

    Ach, laten we niet te gevoelig reageren. Leuk kan ik de actie niet noemen en – na het zien van de beelden – onderschrijf ik de opvatting van papa val dat dit een vooropgezet plan was. Weet niet of dat zo erg is. Ik denk dat een verstandig deel van GAE flink in de weer is geweest om die schaal te achterhalen en tijdig terug te bezorgen en dat ze met zijn allen gepiekerd hebben hoe dit te doen zonder teveel gezichtsverlies. Het lijkt me niet dat die 4 gisteren de dieven zijn. Dat durfden die jongens vast niet. En de verrassing bij RTV Oost was inderdaad gespeeld.
    Ondanks dat alles: de schaal is terug en de schade vergoed. Dat is het belangrijkste.
    Er stond een leuke reactie onder dat artikel bij RTV Oost met een plaatje van 100% anti eagles. Kan die niet kopieren, maar we kunnen beter met humor dan met chagrijn reageren.

Reacties zijn gesloten.