Landstede studenten interviewen topcoaches

Zwolle – Topsport Overijssel organiseert op 13 december in het Centre for Sports & Education de ‘Coach Tour’. Naar het concept van het televisieprogramma College Tour, mogen 200 sportstudenten van de Landstede Groep, onder de leiding van Bert Ebbens, topcoaches Robert Eenhoorn en Cor van der Geest interviewen. Hier kunnen de sportstudenten uitdagende vragen stellen om zo tot nieuwe inzichten te komen. 

 

De Coach Tour is gebaseerd op het succesvolle NTR-programma College Tour, waarbij honderden studenten, samen met presentator Twan Huys, spraakmakende gasten uit binnen- en buitenland interviewen. Te gast is honkbalcoach Robert Eenhoorn, voormalig tophonkballer en bondscoach van de nationale ploeg, die zowel als speler als coach deelnam aan de Olympische Spelen. Ook Cor van der Geest, judocoach die internationaal succes boekte met zijn zonen Dennis en Elco, stelt zich open voor de 200 nieuwsgierige studenten. Het programma wordt gepresenteerd door Hoofd Jeugdopleiding PEC Zwolle, Bert Ebbens. Ebbens draagt zelf meerdere onderwerpen aan voor de gesprekken met de studenten. Onder zijn leiding belooft het een interessante en leerzame middag te worden.

Topsport
Topsport Overijssel is gevestigd in het Centre for Sports & Education en adviseert en ondersteunt topsporters en talenten in Overijssel. Ze geven sporters advies over hun sportieve en maatschappelijke carriere en bieden ondersteuning met allerlei faciliteiten en een uitgebreid netwerk. Daarbij is Topsport Overijssel partner binnen het Olympisch Netwerk Overijssel, dat door NOC*NSF in het leven is geroepen. 

Het Centre for Sports & Education, een belangrijke samenwerkingspartner van Topsport Overijssel en tevens gastheer van de Coach Tour, verzorgt onderwijs aansluitend  op talentontwikkeling en topsport. Dat doet zij door sportspecifieke trainingen en sportondersteunende lessen. Bijvoorbeeld over voeding, kracht en mentale aspecten. Het CSE is daarmee uniek in Nederland.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)