Bekijk de gewijzigde digitale afvalkalender

Zwolle – De digitale afvalkalender 2014 staat klaar.  U kunt deze eenvoudig bekijken door uw postcode en huisnummer in te vullen op www.rova.nl/afvalkalender. Zo kunt u in één oogopslag zien wanneer de eerstvolgende afvalinzameling is. Ook kunt u hier zakken bestellen en zien waar de dichtstbijzijnde glas- en textielcontainer staat.

Er zijn wijzigingen in de routes aangebracht. Om die reden adviseren wij u goed op de digitale kalender te kijken om te zien of er voor u wat veranderd is. Naast de digitale kalender is er de gratis ROVA-app. Hiermee heeft u altijd de inzameldagen binnen handbereik. U kunt bijvoorbeeld een herinnering instellen, zodat u een seintje krijgt wanneer u de container aan de weg moet zetten. Ook helpt de app u bij het scheiden van het huishoudelijk afval, door informatie te geven over de verschillende afvalsoorten en te laten zien wat waar bij hoort. De ROVA-app is er voor iPhone en Android-toestellen en is gratis te downloaden in de Appstore.

De afvalkalender wordt niet meer ongevraagd toegezonden op papier. Hiermee wordt het onnodig gebruik van grondstoffen voorkomen. Voor mensen zonder toegang tot internet bestaat de mogelijkheid de kalender aan te vragen via het ROVA Klantcontactcentrum, telefoonnummer 038 – 427 37 77.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)