Onderzoek naar overval aan Sellekamp in Zwolle

Zwolle – De politie doet onderzoek naar een gewapende overval bij een supermarkt aan de Sellekamp in Zwolle. Op vrijdag 6 december rond 21.45 uur kwam de overvaller op een caissière afgelopen en onder bedreiging van een wapen werd er geld afhandig gemaakt. Ook werd een tweede supermarktmedewerker bedreigd door de overvaller.

sellekamp.jpeg

Foto: Pascal Pellikaan

De overvaller verliet daarna lopend de supermarkt. De politie is meteen een onderzoek gestart. Naast een buurtonderzoek is ook een politiehond en een politiehelikopter ingezet om op zoek te gaan naar de verdachte. Het signalement van de verdachte is een blanke man, tussen de 40 en 50 jaar. De man droeg een zwarte muts, een donkere driekwart jas met witte strepen op de mouwen en een grote opvallende bril met transparante glazen en een donker montuur. De politie vraagt getuigen om contact op te nemen met het telefoonnummer 0900-8844.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Onderzoek naar overval aan Sellekamp in Zwolle”

  1. Hmm, beste Zwollenaren,
    We zijn ’t eens denk ik dat misdadigers zsm. tegen de lamp aan lopen.
    En een goede beschrijving van de misdadiger helpt daarbij.
    En tsja, ik ben ’t eens met Plantje, treurig is ’t.
    Hoe komt een mens daartoe. Vast uit erge nood.

  2. had de overvaller eten nodig dan? dan ging hij wel met een kar vol eten bij de kassa staan en toen overvallen. nee, het ging hem om geld dus geen voedselprobleem. En niet gevonden met helicopter en politiehond?

Reacties zijn gesloten.