Zwolle – Voormalig nieuwslezer en tegenwoordig fotografe Sacha de Boer bracht dinsdagmiddag een bezoek aan Waanders In de Broeren in verband met het onlangs uitgekomen kookboek Down To Earth.
Down to Earth is een fotokookboek met pure, betaalbare en gezonde gerechten van Jacob-Jan Boerma, chef-kok van het onlangs met een derde Michelinster bekroonde restaurant De Leest in Vaassen. De eenvoudige recepten worden gecombineerd met de bijzondere fotografie van Sacha de Boer. Diverse Zwollenaren waren deze middag in de Broerenkerk om Sacha de Boer te ontmoeten, haar vragen te stellen of om het boek te laten signeren. De chef-kok van Waanders In de Broeren bereidde een aantal gerechten uit het boek Down To Earth die voor het publiek gratis te proeven waren.
Tot voor kort was Sacha presentator bij de NOS. Zij nam daar onlangs afscheid en heeft zich nu fulltime toegelegd op haar fotografiecarrière. Ze heeft al diverse bijzondere projecten en exposities op haar naam staan, waaronder haar expeditie naar de Noordpool in 2008. Down to Earth is haar eerste grote project.