Sacha de Boer naar Waanders In de Broeren

Zwolle – Voormalig nieuwslezer en tegenwoordig fotografe Sacha de Boer brengt op dinsdag 10 december een bezoek aan Waanders In de Broeren in verband met het onlangs uitgekomen kookboek Down To Earth.

Down to Earth is een fotokookboek met pure, betaalbare en gezonde gerechten van Jacob-Jan Boerma, chef-kok van het onlangs met een derde Michelinster bekroonde restaurant De Leest in Vaassen. De eenvoudige recepten worden gecombineerd met de bijzondere fotografie van Sacha de Boer. Iedereen is dinsdag 10 december van harte welkom om Sacha de Boer te ontmoeten, haar vragen te stellen of om het boek te laten signeren. Ze is van 14.00 uur tot circa 15.30 uur aanwezig bij Waanders In de Broeren. De chef-kok van Waanders In de Broeren zal een aantal gerechten uit het boek Down To Earth bereiden die voor het publiek gratis te proeven zijn.

Tot voor kort was Sacha presentator bij de NOS. Zij nam daar onlangs afscheid en heeft zich nu fulltime toegelegd op haar fotografiecarrière. Ze heeft al diverse bijzondere projecten en exposities op haar naam staan, waaronder haar expeditie naar de Noordpool in 2008. Down to Earth is haar eerste grote project.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Sacha de Boer naar Waanders In de Broeren”

  1. Ik heb het idee dat Sacha zichzelf niet mooi in beeld vond komen toen ze voor het journaal moest gaan wandelen. Ze kon daar niet mee dealen en heef zich toen op de fotografie gestort. Daar blinkt ze om het zo maar te zeggen niet zo goed in uit.

Reacties zijn gesloten.